Hopp til innholdet

Integrasjonsutvikler/arkitekt – Open Source

Integrasjonsutvikler/arkitekt – Open Source

Har du jobbet med Open Source integrasjon og ønsker å arbeide med noen av de fremste på fagfeltet? Er det viktig for deg å være i et godt faglig miljø, og ha mulighet til å videreutvikle deg ved å jobbe med engasjerte kolleger og spennende kundeprosjekter?

SYSCO jobber tett med energibransjen og her har vi flere kunder hvor vi fokuserer på å etablere integrasjoner basert på Kafka. De siste årene har vi jobbet ytterligere med Java og Open Source, spesielt mye med Camel, Akka og Kafka. SYSCO er partnere med Confluent, Lightbend, HashiCorp og Camunda. Flere av våre kunder har vi også kurset på Kafka. Dette betyr blant annet at vi har et godt etablert program for innfasing for de som ikke kan alt fra før. Vil du være med på det?

Arbeidssted: Oslo

Om rollen

Som konsulent hos oss vil du ta rollen som systemutvikler i et av våre tverrfaglige team. Du vil ha jevnlig dialog med våre kunder, og delta på møter for å forstå deres utfordringer og muligheter. Sammen skal vi bistå kundene våre med å snu kompliserte utfordringer til smarte løsninger, eller fuzz-fighting som vi sier i SYSCO.

Vi forenkler komplekse problemstillinger og legger opp konkrete planer. Du blir involvert, og vil være delaktig gjennom hele utviklingsforløpet, fra idé og konsept, til produksjon og leveranse. Sammen skal vi løse viktige utfordringer i spennende prosjekter, både hos kunder og internt i SYSCO.

Vi byr på et aktivt og godt fagmiljø, og ser frem til ditt bidrag her. Du vil få mulighet til å holde deg oppdatert på det som skjer og tilegne deg kompetanse fra de andre enhetene i Consulting, som Application Development, AI &Analytics og Datamanagement & Infrastructure. Våre team møtes jevnlig for å dele kunnskap og erfaring. Flere av våre dyktige konsulenter holder ofte presentasjoner på konferanser og meetups – og du vil selvfølgelig bli invitert, enten som gjest eller bidragsyter.

Om oss

I SYSCO står vi opp hver dag for å snu komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier. Nå fusjonerer vi med Cegal, og nye digitale suksesshistorier skal skrives. En perfekt match – vi går sammen for å skape et ledende, globalt teknologiselskap for energisektoren og blir en sterk bidragsyter for å drive frem det grønne skiftet.

Energi-industrien har et stort behov for å løse helt nye utfordringer slik at de kan levere energi på nye og bærekraftige måter. Her spiller teknologibransjen en helt avgjørende rolle. Med lettfattelig og moderne programvare, konsulenttjenester i verdensklasse, samt leveranse av sikre og stabile skytjenester skal vi bidra til å finne løsninger på mange av bærekraftsutfordringene. Vil du være med oss på denne reisen?

Les om hvordan SYSCO jobber med bærekraft >

Om deg

SYSCO søker konsulenter til vår avdeling Integration & Utvikling. Vi trenger både deg som har noen års erfaring og deg som akkurat har startet på en yrkeskarriere. Vi er et ledende miljø innen integrasjon og skytjenester og søker deg som brenner like mye for dette som oss. Du holder deg oppdatert på ny teknologi og bidrar med nysgjerrighet, engasjement og kompetanse i tekniske diskusjoner. Videre håper vi at du tar med deg:

 • Har relevant utdanning på bachelor-nivå eller høyere
 • Har erfaring fra arbeid med Java Backend-programmering
 • Har erfaring med Kafka fra prosjekter
 • Kan vise til gode referanser fra dine prosjekter
 • Har erfaring fra prosjektarbeid
 • Liker å dele kunnskap og lære fra andre
 • Har gode kommunikasjonsegenskaper på engelsk og norsk

Vi ser at vår suksess kommer av samarbeid og involvering på tvers av fagmiljøer. Derfor ser vi for oss at du liker å jobbe i team og være en del av et miljø der vi bygger hverandre opp og skaper god energi. Din motivasjon for tilegnelse av ny kunnskap, og din glede over å dele av din kompetanse bidrar videre til at vi alle utvikler oss. I denne bransjen blir man aldri utlært.

Vi ser etter konsulenter som har jobbet med en eller flere områder innen:

 • Java programmering (eller relaterte språk)
 • Kafka / Confluent – fordel med både Dev og Ops
 • Gjerne erfaring med Akka eller Camel
 • Continuous Integration
 • Containers / Kubernetes / Nomad
 • Integrasjon med SOAP / REST, Microservices
 • API Management
 • Elasticsearch / Kibana
 • Jenkins/Hudson, Nexus, Git/Subversion
 • Erfaring med Cloud – eks Google, AWS, Oracle, Azure

Hvorfor jobbe hos oss?

Vi har et internasjonalt teknologimiljø og er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vårt team består av råe teknologer og spesialister med lang erfaring innen digitalisering og modernisering i energisektoren, samtidig som vi også jobber med andre industriers utfordringer. Vi er representert i et bredt spekter av fagmiljøer og med konsulenter som holder foredrag på blant annet KafkaSummit, HashiTalk, JavaOne og Oracle Open World.

Vi er nå over 700 ansatte fordelt på kontorer i åtte land og vil omsette for rundt 1,4 milliarder kroner i 2021. Det er viktig for oss å være små nok til å beholde smidighet, fleksibilitet og nærhet til kundene, og samtidig være store nok til å ta nye, større og spennende prosjekter. Vi er i vekst og posisjonerer oss for å bli en global aktør og en solid og profesjonell teknologipartner for våre kunder.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet SOS-Barnebyer sitt prosjekt Digital Village. I dette prosjektet bistår vi SOS-Barnebyer i jobben med å tette det digitale gapet, og gi marginaliserte barn og unge like muligheter gjennom teknologi. Vi har et stort mangfold med over 30 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Hva mer kan vi friste med?

 • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
 • Fleksibilitet i arbeidshverdagen, for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.
 • Sosiale events
 • Utfordrende og varierte prosjekter
 • Gode forsikringsordninger
 • Når det er tid for ferie, kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Direktør, Integrasjon & Utvikling, Anders Borchsenius, mobil: 47 01 45 37, e-post: anders.borchsenius@sysco.no

Tilbake til toppen