Hopp til innholdet

Junior/trainee Database Konsulenter

Junior/trainee Database Konsulenter

Ønsker du en unik sjanse til å jobbe med noen av Nordens fremste eksperter på sine fagfelt? Er det viktig for deg å være i et godt faglig miljø, og videreutvikle deg ved å arbeide med engasjerte kolleger og spennende kundeprosjekter?

SYSCO søker etter junior/trainee konsulenter til vår avdeling Database & Infrastruktur. Vi er ca. 25 ansatte i henholdsvis Bergen, Haugesund og Oslo som arbeider med flere spennende fagfelt hvorav Oracle-teknologi, Linux og database er den røde tråden. Energibransjen er sentral for oss, men vi jobber også med et spredt spekter av kunder inne flere ulike bransjer.

Om SYSCO

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 240 spesialister fra 20 land, god aldersspredning og balanse mellom kvinner og menn.

Om rollen

Det vil bli opprettet en ny gruppe (“Operations Center”) som vil være bindeleddet mellom 1. linje og de ulike faggruppene som er eksperter på Oracle database, MS-SQL, Linux, Skytjenester, Oracle-teknologi, Nettverk, Open Source m.m. for våre “Managed Services” kunder.

Primæroppgaven (ca 30-50 prosent av arbeidstiden) vil være å løse innkomne saker i perioden 07.00-16.00 eller overlevere de til andre. Sekundæroppgaver vil være prosjektdeltagelse som kan innebære å implementere nye løsninger, oppgradere eksisterende løsninger, etc.

Om deg

Vi ser etter deg som er ung og uerfaren og som ønsker å bli en ekspert på ulike teknologiske fagfelt. Det er ønskelig med relevant utdanning på bachelor-nivå eller høyere. At du har kunnskaper innom Linux/UNIX, og ikke minst at du er er nysgjerrig og lærevillig med ambisjoner om å bli ekspert.

Har interesse innenfor en eller flere av følgende teknologier er det et pluss:
• Oracle database/teknologi
• MS-SQL
• Linux
• Skytjenester
• Nettverk
• Open source teknologier (Kafka, ELK, Kubernetes etc)

Har du sterk ansvarsfølelse, er serviceinnstilt og initiativrik og evner å arbeide selvstendig, samtidig som du er en god lagspiller? Er du strukturert og god til å dele kunnskap og dokumentere? Liker å samarbeide, samt lære på egenhånd og av andre? Har du gode kommunikasjonsegenskaper på engelsk og norsk?

Vi ønsker at du på sikt blir en dyktig fagressurs innenfor ett eller flere fagfelt og vil etter hvert tre inn i en konsulentrolle i selskapet ved hjelp av god coaching underveis av våre dyktige konsulenter. Vi oppfordrer gjerne nyutdannede til å søke.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med +20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Se video med våre kollegaer og hør hva de sier om å jobbe i SYSCO >

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Director of Database & Infrastructure Petter Minge, petter.minge@sysco.no

Klar for å søke?

Send din søknad til jobb@sysco.no.

Arbeidssted: Bergen

Tilbake til toppen