Hopp til innholdet

Konsulent Integrasjon & Utvikling

Konsulent Integrasjon & Utvikling

Er du nylig ferdig med din IT-utdannelse og ønsker deg tilbake til hjemlige trakter på Helgeland?

Har du lyst å jobbe med din lidenskap for utvikling av smarte og smidige løsninger i et svært raskt voksende teknologiselskap, spesialisert i energibransjen? Motiveres du av tanken på å få systemer til å gjøre det «umulige» mulig? Ja? Da må du lese videre!

Vi er et ledende miljø innen integrasjon og skytjenester og søker deg som brenner like mye for dette som oss. Nå ser vi frem til å få med deg på laget som med oppdatert fagkompetanse og innsikt i moderne teknologi vil bli med å påvirke våre kunders suksess ved å ta aktivt del i deres digitaliseringsreise. Vi vet at ingen utviklere er like, og at alle har sine styrker innenfor forskjellige områder. Det er mange innganger til oss, og du vil få mulighet til å jobbe med den delen av teknologistacken som interesserer deg mest.

Hos oss får du jobbe med det nyeste innen teknologi og samtidig med kunder i meningsfulle bransjer og i prosjekter som har stor betydning for miljøet. Teknologibransjen spiller en helt avgjørende rolle for å bidra til å finne løsninger på mange av bærekraftsutfordringene. I SYSCO ønsker vi å bruke teknologi til å skape mer miljøvennlige løsninger både hos oss selv og hos kundene våre – noe som virkelig skaper meningsfylt arbeid og øker verdien av den jobben vi gjør. Vil du være med på det?

Arbeidssted: Mosjøen

Om oss

I SYSCO står vi opp hver dag for å snu komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier. Nå fusjonerer vi med Cegal, og nye digitale suksesshistorier skal skrives. En perfekt match – vi går sammen for å skape et ledende, globalt teknologiselskap for energisektoren og blir en sterk bidragsyter for å drive frem det grønne skiftet.

Energi-industrien har et stort behov for å løse helt nye utfordringer slik at de kan levere energi på nye og bærekraftige måter. Her spiller teknologibransjen en helt avgjørende rolle. Med lettfattelig og moderne programvare, konsulenttjenester i verdensklasse, samt leveranse av sikre og stabile skytjenester skal vi bidra til å finne løsninger på mange av bærekraftsutfordringene. Vil du være med oss på denne reisen?

Les om hvordan SYSCO jobber med bærekraft >

Om rollen

Som konsulent hos oss vil du ta rollen som systemutvikler i et av våre tverrfaglige team. Her vil du samarbeide tett med våre dyktige utviklere og arkitekter. Du vil ha jevnlig dialog med våre kunder, og delta på møter for å forstå deres utfordringer og muligheter. Sammen skal vi bistå kundene våre med å snu kompliserte utfordringer til smarte løsninger, eller fuzz-fighting som vi sier i SYSCO. Vi forenkler komplekse problemstillinger og legger opp konkrete planer. Du blir involvert, og vil være delaktig gjennom hele utviklingsforløpet, fra idé og konsept, til produksjon og leveranse. Sammen skal vi løse viktige utfordringer i spennende prosjekter, både hos kunder og internt i SYSCO.

Samhold og videreutvikling er viktig hos oss, og vi vil ha stort fokus på din utvikling i samarbeid med deg. Som nyutdannet vil du jobbe sammen med erfarne utviklere og arkitekter – men det betyr ikke at du ikke skal utfordre oss. Hos oss er det stor takhøyde og rom for å påvirke. Og vi ser virkelig frem til ditt bidrag!

Om deg

Du har kanskje ikke funnet din super-power innen spesifikke teknologier ennå? Eller kanskje du har det? Uansett vet du at utvikling og det å få systemer til å snakke godt sammen er ditt område, og her ønsker du å utforske og lære mer. Du holder deg oppdatert på ny teknologi og bidrar med nysgjerrighet, engasjement og kompetanse i tekniske diskusjoner. Videre håper vi at du tar med deg:

 • Høyere utdannelse på Bachelor eller Master nivå, innen systemutvikling eller integrasjon
 • Har relevant kunnskap innen Java, Go, microservice arkitektur, integrasjoner, Kubernetes og en eller helst flere cloud providere
 • Kompetanse i Linux og/eller Unix er et stort pluss
 • God forståelse for viktigheten av å levere tilfredsstillende dokumentasjon mens jobben utføres, slik at vi får kode eller metoder som kan gjenbrukes
 • Gode kommunikasjonsferdigheter og flytende i norsk og engelsk

Vi ser at vår suksess kommer av samarbeid og involvering på tvers av fagmiljøer. Derfor ser vi for oss at du liker å jobbe i team og være en del av et miljø der vi bygger hverandre opp og skaper god energi. Din motivasjon for tilegnelse av ny kunnskap, og din glede over å dele av din kompetanse bidrar videre til at vi alle utvikler oss. I denne bransjen blir man aldri utlært. Fortell oss gjerne hvordan du lærer best!

Hvorfor jobbe hos oss?

Vi har et internasjonalt teknologimiljø og er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vårt team består av råe teknologer og spesialister med lang erfaring innen digitalisering og modernisering i energisektoren, samtidig som vi også jobber med andre industriers utfordringer. Vi er representert i et bredt spekter av fagmiljøer og med konsulenter som holder foredrag på blant annet KafkaSummit, HashiTalk, JavaOne og Oracle Open World.

Vi er nå over 700 ansatte fordelt på kontorer i åtte land og vil omsette for rundt 1,4 milliarder kroner i 2021. Det er viktig for oss å være små nok til å beholde smidighet, fleksibilitet og nærhet til kundene, og samtidig være store nok til å ta nye, større og spennende prosjekter. Vi er i vekst og posisjonerer oss for å bli en global aktør og en solid og profesjonell teknologipartner for våre kunder.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet SOS-Barnebyer sitt prosjekt Digital Village. I dette prosjektet bistår vi SOS-Barnebyer i jobben med å tette det digitale gapet, og gi marginaliserte barn og unge like muligheter gjennom teknologi. Vi har et stort mangfold med over 30 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Hva mer kan vi friste med?

 • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
 • Fleksibilitet i arbeidshverdagen, for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.
 • Sosiale events
 • Utfordrende og varierte prosjekter
 • Gode forsikringsordninger
 • Når det er tid for ferie, kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Interessert?

Send inn din CV og en søknadstekst hvor du forteller oss mer om deg selv, hvilke teknologier du digger å jobbe med og hvorfor.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med Geir Ove Drevland, Consulting Manager Integration & Development, Mobiltelefon +47 40 40 84 83, Email: geir.ove.drevland@sysco.no

Tilbake til toppen