Hopp til innholdet

Konsulent Plattformutvikler

Konsulent Plattformutvikler

Har du erfaring som plattformutvikler? Er det viktig for deg å inngå i et godt faglig miljø hvor kontinuerlig læring og kompetansedeling står høyt på agendaen? Da må du lese videre!

Våre kunder har et økende behov for hjelp til å gjennomføre effektivisering og automatisering av sine plattformer. Sammen med deg og din kompetanse skal vi løse interessante og komplekse problemer som bidrar til at våre kunder raskere får satt ting i produksjon. Vil du være med på det?

Om oss

SYSCO er et solid og svært raskt voksende teknologiselskap, spesialisert i energibransjen og dedikert til å snu komplekse IT utfordringer til digitale suksesshistorier. Med over 270 ansatte og nesten 500 millioner i omsetting er vi et «akkurat passes stort» selskap, med muskler til å gjøre store ting samtidig som vi er lettbente, har lite byråkrati og høy grad av innflytelse. Vår drøm er å bygge et sagnomsust tech-selskap i Skandinavia med en ustoppelig kultur og sterke verdier. Mangfold er en viktig del av miljøet og vi har spesialister fra over 20 land, med stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn.

Om rollen

Vi ser etter deg som motiveres av å utvikle sky-plattformer som skaper kort vei fra kode til tjeneste. Som plattformutvikler og en del av vårt team vil du ha store muligheter for å påvirke retning og løsning. Du vil du inngå i et ledende konsulentmiljø innen plattform, integrasjon og skytjenester, med kollegaer som er tech-superhelter når det kommer til det nyeste innen teknologien.
Som plattformutvikler vil du jobbe med kontinuerlig utvikling og vedlikehold av kritisk infrastruktur for våre kunders plattform og systemer. Videre vil du:

 • Utvikle og implementere automatisk overvåkning av eksisterende og nye systemer.
 • Være ansvarlig for nettverkstopologier, sikkerhet i infrastruktur og applikasjoner.
 • Sikre at vi har gode verktøy tilgjengelig for CI/CD, og utnytter dem til det fulle.
 • Utvikle rammeverk for å støtte automatisk provisjonering av infrastruktur og plattformer.
 • Være bidragsyter inn i arbeide for andre avdelinger som jobber med ren utvikling og ytelsesproblemstillinger.
 • Løfte kunder til offentlige skytjenester

Om deg

Du har gjerne høyere teknisk utdannelse, på Bachelor- eller Masternivå. Likevel kan lang erfaring kompensere for manglende formell utdannelse. Kan du vise til erfaring som plattformutvikler, infrastrukturutvikler eller programvareutvikler vekker du helt klart vår oppmerksomhet. Vi ser videre for oss at du er en person som liker å løse problemer, og helst bare en gang – rutine arbeid automatiseres. Du har evnen til å tenke helhet og kontinuitet, samtidig som du kan analysere og løse større og mindre problemer. Stillingen krever også at du behersker norsk eller engelsk, både skriftlig og muntlig.

Det vi ønsker at du tar med deg av teknisk kompetanse er:

 • Hands on erfaring med minst en av følgende plattformer; OCI, AWS, Azure, Google Cloud
 • Erfaring med å håndtere skymiljøer med Ansible & Terraform, for eksempel provisjonere nye noder, automatisere installasjoner og config.
 • Hands-on erfaring med Ansible og scripting for automatisering
 • GIT for samarbeid

  Har du i tillegg erfaring med følgende, er det en bonus:
 • Oracle Fusion Middleware/MW (OSB, SOA/BPM, Weblogic)
 • Oppsett og config av mellomvarekomponenter I sky
 • Kunnskap om CLOUDERA data platform
 • Kunnskap om EnergyIP (EIP) plattform
 • Er aktiv i Open Source miljøer

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Hva får du hos oss?

Vi kan by på svært dyktige kollegaer, faglig utvikling og muligheten til å påvirke egen hverdag. Vi inviterer jevnlig til sammenkomster, her får du det beste fra begge verdener. Tech-talk og workshops gir oss alle et spennende læringsmiljø. Når anledningen byr seg, kombinerer vi også disse med god mat og drikke.

Andre goodies du får hos oss:

 • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
 • Sosiale events
 • En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
 • Utfordrende og varierte prosjekter
 • Gode forsikringsordninger
 • Når det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Arbeidssted: Oslo

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Direktør, Integrasjon & Utvikling, Anders Borchsenius – anders.borchsenius@sysco.no

Tilbake til toppen