Hopp til innholdet

Løsningsarkitekt

Løsningsarkitekt

Er du en som brenner for å hjelpe våre kunder med å finne smidige og effektive løsninger?
Er du genuint interessert i å holde deg oppdatert på det som skjer i den teknologiske verden?

Vi trenger å styrke teamet vårt med en dyktig Løsningsarkitekt som vil jobbe i et sterkt teknologisk miljø og bistå kundene med å snu kompliserte utfordringer til smarte løsninger.

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 200 spesialister fra 20 land, stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn.

Om rollen

Som Løsningsarkitekt hos oss vil du jobbe i et uformelt miljø drevet av mange teknisk dyktige kollegaer, med lite byråkrati og høy grad av innflytelse.

Du får ansvar for å utarbeide og dokumentere retningslinjer og standarder samt løsningsforslag i hht våre gjeldende arkitekturprinsipper.

Kvalitetssikring av løsningsforslag vil være sentralt i tillegg til å kunne omsette IT strategi til konkrete krav og retningslinjer. Du vil fungere som rådgiver og bindeledd mellom alle parter i en IT-leveranse, både internt og eksternt (systemeiere, forvaltere, utviklere, leverandører og kunder).

Deltagelse i ulike prosjekter og kundeleveranser inngår også i stillingen.

Det kan bli aktuelt med et Teamlederansvar for 10 medarbeidere som også inkluderer personalansvar.

Du rapporterer til lederen for Cloud & Operations.

Stillingen gir gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere.

Om deg

Det forventes at du holder deg oppdatert og bistår i tekniske diskusjoner og veivalg samt sørger for at retningslinjene og valgte løsninger er i tråd med kundens IT-strategi.

Du er en god sparringspartner for teamets medarbeidere og bør være hands-on på teknologien.  Dybdekunnskap innen IT-arkitektur er viktig, men også at du har god teknologisk innsikt til å kunne delta i diskusjoner om andre fagområder innen IT.

Du er god på struktur, kunnskapsdeling og trives i prosjektteam både som deltaker og som pådriver.

Du er en lagspiller som evner å kommunisere tydelig og med empati, både mot kunder og kollegaer.

Forståelse for kontrakter, kommersiell teft er viktige egenskaper samt at du kontinuerlig er på jakt etter forbedringsmuligheter – som du identifiserer og gjennomfører.

Erfaring med sikkerhet i løsninger og integrasjoner samt kunnskap om sikkerhetsutfordringer ved skybaserte (Azure) løsninger (SaaS, PaaS, IaaS) er en fordel.

I tillegg skriver og snakker du flytende norsk og engelsk

Hvorfor er det topp å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med +20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Spørsmål om stillingen? Børge Kvamme: borge.kvamme@sysco.no / tlf. 952 72 943.

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no

Tilbake til toppen