Hopp til innholdet

Project Manager EnergyX

Project Manager EnergyX

Er du en som brenner for å skape og levere verdi til kundene våre?  Da er gjerne denne stillingen noe for deg!

SYSCO er et selskap i rask vekst og vi søker flere kloke hoder til å utvikle smidige løsninger til våre kunder.

Høsten 2019 gikk SYSCO i gang med en satsing på utvikling av lettbente, moderne og skybaserte verktøy som understøtter og videreutvikler de verdier olje- og gasselskaper har opparbeidet i sine tunge industrielle fagsystem, og for å bidra i satsingen disse selskapene gjør på banebrytende fornybare teknologier.

Siden oppstarten har vår fremoverlente avdeling vokst allerede med 12 personer, og med den overveldende responsen vi har fått fra markedet på våre produkter og tjenester ønsker vi minst å doble dette antallet i 2021.

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfylte bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene våre.

Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 200 spesialister fra 20 land, stor aldersspredning og god balanse mellom kvinner og menn.

Om rollen

Som prosjektleder hos oss vil du jobbe i et uformelt miljø drevet av kombinasjonen av teknologiske superkrefter og fantastisk domenekunnskap, men med lite byråkrati og høy grad av innflytelse.

Du får eierskap til prosjekter og ansvar for å sikre sterke leveranser til kundene våre. Oppgaven innebærer å se kundens behov og sette kunden i fokus, samtidig som du motiverer og leder våre dyktige konsulenter og utviklere.

Stillingen gir gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere.

Om deg

Du kan like gjerne ha bakgrunn fra behov og funksjonalitet som fra utviklingssiden, men du har hatt ansvar for noen prosjekter allerede, og kan vise til solide resultater fra disse.

Du har erfaring fra alle faser i et prosjekt, fra planlegging til gjennomføring og leveranse.

Du er god på metode, og snakker og skriver flytende norsk og engelsk. Har du i tillegg erfaring fra olje- og gassektoren eller spesiell erfaring med integrasjons-, analyse- eller datadrevne prosjekter, er det et pluss.

Arbeidssted vil være Stavanger eller Haugesund

Spørsmål om stillingen?

Spør Frode Wågen: frode.wagen@sysco.no / tlf. 977 87 412 eller

Marius Fornæss: ulf.marius.forness@sysco.no / tlf. 900 41 717.

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no

Tilbake til toppen