Hopp til innholdet

Relasjonsskaper

Relasjonsskaper

Er du sosial, utadvendt og dyktig på å skape gode relasjoner og bygge nettverk? Og har du i tillegg et ønske om å lære mer om teknologi?

 

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 240 spesialister fra over 20 land, god aldersspredning og balanse mellom kvinner og menn.

Om rollen

Som Relasjonsskaper i SYSCO vil du være ansvarlig for å øke synligheten til selskapet på Haugalandet.

Du vil jobbe internt sammen med teamet vårt, og eksternt ved å delta på events, knytte kontakt med media, og være vårt ansikt utad.
Du må ha en selgerteft og evnen til å komme i dialog med potensielle nye kunder, i tillegg til å ivareta relasjonen til eksisterende kunder.
Hos oss vil du kunne få utvikle og vedlikeholde et tydelig og vinnende salgsbudskap.
Det er viktig at den allerede etablerte konsulentvirksomheten vår vokser, noe vi vil du skal utvikle sammen med oss.

Vi tilbyr et teknologisk fagmiljø, men ikke vær redd: hos oss lærer vi mens vi går og du får muligheten til å utvikle deg faglig og bygge ny kompetanse. For oss er det først og fremst viktig at du har interesse for IT-faget.

Om deg

  • du evner å skape tillit og knytte sterke relasjoner
  • du forstår hvordan teknologi og digitalisering skal formidles til ulike aktører
  • du er ung og gjerne nyutdannet
  • du er en menneskekjenner og har erfaring innen salg
  • du en som tør å tenke nytt og er god på kommunikasjon
  • du er sosial og liker å omgås mennesker

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA-Nettverk, hvor vi er PlatinumPartner.

Se hva noen av våre kollegaer sier om å jobbe i SYSCO  (nederst på siden)

Arbeidssted er på vårt kontor i Haugesund.

Spørsmål om stillingen? Ta kontakt med vår Director of Application Development Christian Veigner, christian.veigner@sysco.no,  +47 48147550

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no

Tilbake til toppen