Hopp til innholdet

Selger og Teknisk Rådgiver

Selger og Teknisk Rådgiver

Har du godt nettverk slik at du kan være en døråpner mot nye kunder i regionen? Brenner du for å skape og levere verdi til kundene våre?  

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer.

Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur.

Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 240 spesialister fra over 20 land, med god aldersspredning og balanse mellom kvinner og menn.

Om rollen

Som Selger og Teknisk Rådgiver vil du være ansvarlig for å øke synligheten til selskapet i regionen, f.eks ved å delta på arrangementer for på den måten på kunne åpne noen dører mot potensielle nye kunder.

Salg og salgsrettede aktiviteter til nye kunder og eksisterende kunder vil også stå sentralt. Utvikle og vedlikeholde et tydelig og vinnende salgsbudskap tillegges også rollen samt at du gjerne «selger deg selv» som rådgiver for kunden.

Om deg

Du har opparbeidet deg et godt nettverk i regionen som du kan utvikle videre. Du evner å skape tillit og knytte sterke relasjoner.

Du er faglige sterk, har god forståelse og formidlingsevne om teknologi og digitalisering som du kan formidle både med ledere og til teknologer. Din kommersielle teft er sterk og du er god og tydelig i kommunikasjonen både internt og eksternt.

Videre er det viktig at vår allerede etablerte konsulentvirksomhet skal vokse, noe vi ønsker du både evner og har vilje til å utvikle sammen med oss.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Se hva noen av våre kollegaer sier om å jobbe i SYSCO  (nederst på siden)

Arbeidssted er på vårt kontor i Haugesund.

Spørsmål om stillingen?
Christian Veigner christian.veigner@sysco.no,  +47 48147550

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no

Tilbake til toppen