Hopp til innholdet

Senior Backend-utvikler

Senior Backend-utvikler

Har du god erfaring som Backend-utvikler? Synes du det er spennende å være i et godt faglig miljø og få muligheten til å videreutvikle deg ved å jobbe med dyktige kolleger og spennende kundeprosjekter?

Om oss

SYSCO er et solid og svært raskt voksende teknologiselskap, spesialisert i energibransjen og dedikert til å snu komplekse IT utfordringer til digitale suksesshistorier. Med over 250 ansatte og nesten 500 millioner i omsetting er vi et «akkurat passes stort» selskap, med muskler til å gjøre store ting samtidig som vi er lettbente, har lite byråkrati og høy grad av innflytelse.

Vår drøm er å bygge et sagnomsust tech-selskap i Skandinavia med en ustoppelig kultur og sterke verdier. Mangfold er en viktig del av miljøet og vi har spesialister fra over 20 land, med stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn.

Har du lyst til å være med på det?

Om rollen

Du skal være engasjert i det du jobber med og nysgjerrig på nye ting. Det å være en dyktig lagspiller vil stå sentralt i rollen. Du må ha evnen til å ha en god dialog med kundene og teamet ditt og kunne sette deg godt inn i kundens behov og ønsker.

Om deg:

Du har minimum 5 års erfaring som Backend-utvikler. Du er faglig sterk og blir engasjert av å lære deg nye ting. Du syns det er spennende å jobbe med og rundt følgende teknologier:

  • REST, SaaS og cloud
  • ASP.NET, C# / Java
  • Microservices
  • RabbitMQ/ActiveMQ el.l
  • MySQL
  • ORM (Nhibernate)
  • Domain-Driven Design
  • Agil utviklingsmetodikk

Manglende kjennskap til et eller flere av disse områdene kan kompenseres med evne til å lære deg dette raskt.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid. Arbeidssted er på vårt kontor i Haugesund.

Se video med våre kollegaer og hør hva de sier om å jobbe i SYSCO >

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med Director of Application Development Christian Veigner, christian.veigner@sysco.no, mobilnr +4748147550

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no.

Arbeidssted: Haugesund

Tilbake til toppen