Hopp til innholdet

Senior Data Scientist, Data Engineers & Platform Engineers

Senior Data Scientist, Data Engineers & Platform Engineers

SYSCO søker nye teknologiske superhelter som vil jobbe med Data Science og Data Engineering!

Vi er et ledende miljø innen Business Intelligence og Advanced Analytics som opplever stor etterspørsel etter vår kompetanse og som ønsker å favne om enda flere dyktige og hyggelige mennesker. Vi trenger deg som vil være med og utvikle våre kunder og som vil være en del av et miljø der vi bygger hverandre opp og skaper god energi.

Du som finner deg til rette i vårt miljø er enten super skilled, eller veldig motivert for å bli det. Du er en problemløser og du bryr deg om kunder og kollegaer.

Hos oss er det stor pågang og full fart i utviklingen av nye og spennende løsninger. I den forbindelse har vi et sterkt behov for å styrke oss med flere teknologiske superhelter innen følgende områder:

Senior Data Scientist

Du har inngående kunnskap om deler av energibransjen og du har matematikk-/statistikk-kompetanse på et meget høyt nivå. Du har jobbet som Data Scientist i minst 2 år og har gode programmeringsferdigheter innen språk som Python eller R, samt erfaring med databaseteknologier og SQL eller ulike big data-teknologier. God kompetanse på datamodellering/evaluering og tidsserieanalyser er viktig i denne stillingen. Kompetanse på nevrale nettverk og Reinforcement Learning er en fordel.
Du er god til å formidle og visualisere data. Du jobber med våre kunders data på en måte som ivaretar sikkerhetskrav og GDPR.
Du er god til å utvikle use case, konkretisere og implementere. Du jobber godt i team med data engineers og kundens brukere. Dersom du har erfaring med DataOps er dette en fordel. Du holder deg oppdatert på nye teknologier og vil være våre kunders rådgiver på disse.
Du kan bistå i tilbudsskrivning og presentere vårt budskap. Kanskje liker du også å stå på en scene og formidle hva vi kan få til?

Møt en av våre Data Scientists, Anais >

Data Engineers og Platform Engineers

Vi søker deg som kan jobbe med å designe, implementere, teste og vedlikeholde skalerbare data plattformer. Du har erfaring med å bygge jobber for datafangst og data ingestion og du vet hvordan du jobber med datakvalitet og datasikkerhet, datamodellering, datamining og å tilrettelegge data for analyse. Du bruker git og du har erfaring med programmering med Java eller Python og er meget god i SQL. Du har også kunnskap om big data teknologier som Hadoop og Spark. Dersom du også har erfaring med plattformer som Microsoft Azure, Google Cloud Platform eller Amazon Web Services er det en fordel. Det er et pluss dersom du kan Linux, bash scripting, infrastructure as code, devops og om du har erfaring med monitorering av data plattformer.

Møt en av våre Data analytikere, Ravali >

Om SYSCO

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 280 spesialister fra 20 land, god aldersspredning og balanse mellom kvinner og menn.

På FNs verdensdag for kulturelt mangfold i 2021 ble SYSCO kåret til det beste mellomstore, norske selskapet i forhold til likestilling og mangfold av Equality Check og CARE >

Om rollen

Du vil utvikle dine kompetanser innenfor et meget sterkt team.

I disse rollene vil du:

  • Jobbe tett med våre kunder i alle faser.
  • Du vil sette deg inn i kundens behov og jobbe i team med andre konsulenter.
  • Du vil jobbe med utvikling av løsninger som skaper kundeverdi og der kunden ikke allerede har valgt plattform og løsning, vil dine råd bli tillagt stor vekt.
  • Du vil sammen med oss bidra til å forme og bygge videre et ledende miljø i Norge innen Big Data og Analytics.

Om deg

Du er faglig sterk og blir engasjert av å lære deg nye ting. Du syns det er spennende å jobbe med og rundt nye teknologier. Du henter energi ved å jobbe i teams med gode kolleger og i å skape verdi for kundene våre. Du holder deg oppdatert på det siste innen teknologi, og deler gjerne av din kompetanse.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Andre goodies du får hos oss:

  • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
  • Sosiale events
  • En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
  • Utfordrende og varierte prosjekter
  • Gode forsikringsordninger
  • Når grensene åpnes og det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Director of AI & Analytics Geir Thorrud,  Geir.Thorrud@sysco.no,
Mobil +4795774823

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen