Hopp til innholdet

Senior Front End Developer

Senior Front End Developer

Er du en råtass av en utvikler som digger å tilpasse brukeropplevelse og gi liv til designerens konsepter? Er du komfortabel med moderne rammeverk, og å jobbe med smarte, dynamiske grensesnitt på en rekke ulike flater?

Hos oss er det stor pågang og full fart i utviklingen av nye og spennende løsninger for Energibransjen. I den forbindelse har vi et sterkt behov for å styrke oss med flere teknologiske superhelter.

Vi søker nå en senior front-end utvikler som vil bli en del av vår Products-avdeling. Her har vi ansvar for videreutvikling og forvaltning av produktene vi lager, og sørge for at våre løsninger bidrar til å snu komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier for kundene våre.

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er over 250 spesialister fra 20 land, god aldersspredning og balanse mellom kvinner og menn.

Om rollen

Som vår lead front-end utvikler er du en guru som er komfortabel med moderne rammeverk og microservices. Du skal kunne utvikle smarte dynamiske grensesnitt på en rekke ulike flater.

Rollen vil jobbe tett med vårt team av tekniske arkitekter og med våre domeneeksperter innen Energi, hvor fokus er å finne frem til de beste og mest fuzzfrie løsningene for kundene våre.

Om deg

Du har minimum 5 års erfaring som Senior Front End developer. Du kan opprettholde og bidra sterkt til frontend-arkitekturen og du kan kontrollere både kodestruktur og kvalitet. Videre syns du det er spennende å få muligheten til å utvikle deg i JS/Vue, React, TypeScript, SCSS, TailwindCSS, UX/UI. Har du i tillegg erfaring fra å jobbe med Azure DevOps er det et pluss.

Du skriver og snakker du flytende norsk og engelsk.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med +20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner. Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid. Arbeidssted er på vårt Oslo-kontor på Lysaker.

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Director of Business Development André Holtan, andre.holtan@sysco.no,
tlf. 93 04 89 03.

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen