Hopp til innholdet

Senior Konsulent Integrasjon & Utvikling

Senior Konsulent Integrasjon & Utvikling

Har du god erfaring som Backend-utvikler og med utstrakt kompetanse innen integrasjon? Synes du det er spennende å være i et godt faglig miljø og få muligheten til å videreutvikle deg ved å jobbe med dyktige kolleger i spennende kundeprosjekter?

Vår avdeling Integrasjon & Utvikling opplever stor etterspørsel etter våre konsulenter, dermed søker vi dyktige, initiativrike og løsningsorienterte utviklere med på vår reise.
Er du som oss? – Lidenskapelig opptatt av teknologi, motiveres av å jobbe med ulike programmeringsspråk og opptatt av å skape digitale suksesshistorier? Da vil vi høre fra deg.

Hos oss vil du inngå i et ledende konsulentmiljø innen integrasjon og skytjenester, med kollegaer som er tech-superhelter når det kommer til det nyeste innen teknologien. Våre kunder har et økende behov for hjelp til å gjennomføre effektivisering av sine integrasjoner og sine systemprosesser. For å møte etterspørselen, og for at vi samtidig skal kunne levere den samme høye kvaliteten, har vi behov for å utvide vår avdeling i Mosjøen. Sammen med deg og din kompetanse skal vi løse interessante og komplekse problemer som bidrar til at våre kunder når sine mål. Vil du være med på det?

Hvem er vi?

SYSCO er et solid og svært raskt voksende teknologiselskap, spesialisert i energibransjen og dedikert til å snu komplekse IT utfordringer til digitale suksesshistorier. Med over 270 ansatte og nesten 500 millioner i omsetning er vi et «akkurat passes stort» selskap, med muskler til å gjøre store ting samtidig som vi er lettbente, har lite byråkrati og høy grad av innflytelse. Vår drøm er å bygge et sagnomsust tech-selskap i Skandinavia med en ustoppelig kultur og sterke verdier. Mangfold er en viktig del av miljøet og vi har spesialister fra over 20 land, med stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn.

Om rollen

Som Senior Konsulent og Utvikler hos oss vil du ha en nøkkelrolle i våre prosjekter, og være en viktig sparringspartner inn mot våre kunder. Her vil du kunne være med fra kunden adresserer sine utfordringer, til løsningen er oppe og går i produksjon. Vi i SYSCO har også en rekke spennende interne prosjekter hvor din interesse og kompetanse kan få mulighet til å ta plass. I tett samarbeid med andre dyktige utviklere, prosjektledere, domeneeksperter og arkitekter snus kompliserte problemer til smarte og effektive løsninger. Dette er det vi i SYSCO kaller fuzz-figthing.

Siden SYSCO har stor domenekompetanse og mange kunder i energisektoren, vil mange av oppdragene komme med tilhørighet i dette domenet. Mangler du kjennskap til energisektoren, men har interesse for å lære, er du av stor interesse for oss. I samarbeid med våre eksperter på energidomene vil du få den kompetansen du trenger for å lykkes innen dette området. Og ikke minst, tror vi at du har mye å dele med oss – noe vi virkelig ser frem til!

Om deg

Din bakgrunn, erfaring og interesse ligger i utvikling, programmering og integrasjoner. Du har gjerne noen teknologier hvor du er kjent for din spisskompetanse og kjenner godt til Cloud-teknologi og kubernetes. Samtidig kan du vise til erfaring innen infrastruktur og nettverk som ruster deg for de utfordringer du møter på som utvikler. Videre har du en erfaringsbase, samt egenskaper som gjør deg i stand til å se forbedringspotensial i de arbeidsverktøy som er i bruk i dag.

Kan du si check på de fleste av punktene under, vekker du helt klart vår oppmerksomhet:

  • Høyere utdanning, Bachelor eller Master innen systemutvikling eller integrasjon (manglende formell utdannelse kan kompenseres med lang erfaring)
  • Stor interesse for teknologi og automatisering av prosesser
  • Erfaren innen f.eks  C#, .Net, Java, Go, microservice arkitektur, integrasjoner, Kubernetes og flere skyleverandører
  • Kompetanse på Linux og/eller Unix, samt Windows-servere
  • Erfaring og kompetanse i det å skrive og vedlikeholde dokumentasjon

Vi ser at vår suksess kommer av godt samarbeid og involvering på tvers av fagmiljøer. Derfor ser vi for oss at du er en god lagspiller som liker dele din kunnskap med resten av teamet du jobber med. Du har gode kommunikasjonsferdigheter og er flytende i norsk og engelsk. Vi befinner oss i en bransjen hvor vi aldri blir utlært, og håper du er like sulten på å lære mer som vi er!

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og vi støtter blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. På FNs verdensdag for kulturelt mangfold i 2021 ble SYSCO kåret til det beste mellomstore norske selskapet, med tanke på til likestilling og mangfold av Equality Check og CARE. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid. Avdelingskontoret du vil jobbe i er lokalisert i Mosjøen – i hjertet av Helgeland.

Hva får du hos oss?

I tillegg til dyktige kollegaer, faglig utvikling og muligheten til å påvirke egen hverdag står vi på stødig grunn når vi forteller deg at vi har et miljø med fokus på det sosiale og gjøre hverandre gode. Vi har også en del interne grupper og foredrag hvis det er temaer som interesserer deg.

Andre goodies du får hos oss: 

  • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
  • Sosiale events
  • En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
  • Gode forsikringsordninger
  • Når grensene åpnes og det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Se video med våre kollegaer, og hør hva de sier om å jobbe i SYSCO >

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med Geir Ove Drevland, Consulting Manager Integration & Development, Mobiltelefon +47 40 40 84 83, Email: geir.ove.drevland@sysco.no

Arbeidssted: Mosjøen

Tilbake til toppen