Hopp til innholdet

Sikkerhetskonsulent

Sikkerhetskonsulent

Er du genuint interessert i informasjonssikkerhet og har lyst til å gjøre en forskjell?

Vi ønsker å styrke vårt team i jobben med å sikre våre kunders IT-løsninger. Med det ser vi etter deg som har erfaring fra tilsvarende rolle i dag, stor interesse for informasjonssikkerhet og er opptatt av sikre leveranser. Ønsker du å samarbeide tett med dyktige kollegaer i en rolle hvor proaktivt sikkerhetsarbeid og videreutvikling av verktøy for å fange opp IT-sikkerhetshendelser står sentralt? Da ønsker vi å høre fra deg.  

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 270 spesialister fra 20 land, stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn. Avdelingen Cloud & Operations har ansvar for drift, utvikling, automatisering og å strømlinjeforme SYSCO’s IT operations tjenester.

SYSCO er månedens profil i juni hos Haugesundregionen, les artikkelen her >

Om rollen

Som Sikkerhetskonsulent hos oss vil du jobbe i et uformelt miljø og i et inkluderende driftsteam bestående av teknisk dyktige kollegaer. Hos oss er det lite byråkrati, alle stemmer blir hørt og man har høy grad av innflytelse. Du vil bidra med å ivareta beste praksis for sikkerhet og følge opp at løsningene tilfredsstiller regulatoriske krav. Dette inkluderer infrastruktur, on-premise, cloud og software as a service (Iaas/PaaS/SaaS). Du vil bli en del av vår Cloud & Operation avdeling og dine arbeidsoppgaver vil være: 

  • proaktivt sikkerhetsarbeid gjennom analyse, overvåking og sårbarhetsskanning  
  • planlegge, dokumentere og implementere sikkerhetstiltak for interne- og kundeløsninger 
  • analyse av potensielle IT-sikkerhetshendelser  
  • bidra til implementering, forvaltning og videreutvikling av verktøy for å fange opp IT-sikkerhetshendelser 
  • være oppdatert på nye sårbarheter og trusler 
  • deltagelse i ulike prosjekter og kundeleveranser   

Du rapporterer til avdelingsleder for Cloud & Operations. De fleste i avdelingen er lokalisert fysisk på Stord, men arbeidsstedet ditt kan gjerne være på et annet SYSCO kontor. Du bør belage deg på å være noe tilstede på Stordkontoret, spesielt ved oppstart. 

Om deg

Du jobber som Sikkerhetskonsulent i dag innen sky – og applikasjonssikkerhet og har erfaring fra større driftsmiljø. Du kan vise til relevant teknisk, høyere utdanning. Relevant erfaring kan erstatte manglende formell utdannelse. Du har god kjennskap til operativsystemer, applikasjoner og servertjenester, og god kjennskap til nettverk og nettverksprotokoller. Du er kjent med NSM’s grunnprinsipper for IKT-sikkerhet. Videre krever stillingen god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og gode dokumentasjonsevner.

I tillegg til overnevnte ser vi etter deg som trives i prosjektteam, både som deltaker og pådriver. Du har høy faglig interesse med evne og ønske om å dele av din kompetanse. For både å trives og lykkes i rollen viser du høy grad av ansvarsbevissthet, er selvgående, strukturert og analytisk.

Hvorfor er det topp å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Andre goodies du får hos oss:
• God faglig utvikling i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
• Sosiale events
• En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
• Konkurransedyktige betingelser inkl gode forsikringsordninger
• Når grensene åpnes og det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Les saken: Slik skaper SYSCO samhold og kultur når det meste skjer digitalt >

Spørsmål om stillingen?

Jan Edvard Hystad (41666536) eller Nils Andreas Myhre (91574195) 

Klar for å søke?

Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen