Hopp til innholdet

Sikkerhetskonsulent

Sikkerhetskonsulent

Er du genuint interessert i informasjonssikkerhet og har lyst til å gjøre en forskjell? Trives du i dialog med kundene og er dyktig på å skape gode relasjoner?


Vi søker etter en Sikkerhetskonsulent som har erfaring fra tilsvarende rolle i dag og i tillegg til stor interesse for informasjonssikkerhet, er opptatt av i prosessforbedring.

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 200 spesialister fra 20 land, stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn.

Om rollen

Som Sikkerhetskonsulent hos oss vil du jobbe i et uformelt miljø drevet av mange teknisk dyktige kollegaer, med lite byråkrati og høy grad av innflytelse.

Du får ansvar for å følge opp sikkerhetsløsningene til kundene våre og arbeide proaktivt med forbedring av sikkerheten til kundenes systemer og applikasjoner.

Drift, vedlikehold, feilsøking, dokumentasjon og overvåking vil være sentralt i rollen.  Videre vil deltagelse i ulike prosjekter og kundeleveranser inngå i stillingen.

Du rapporterer til lederen for Cloud & Operations.

Stillingen gir gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere.

Om deg

Du jobber som Sikkerhetskonsulent i dag innen sky – og applikasjonssikkerhet. Du er dyktig på kommunikasjon både internt og eksternt.

Du har god kjennskap til NSM’s grunnprinsipper for IKT-sikkerhet og har erfaring fra prosessorientert arbeid (ITIL).

Har du erfaring med å utvikle forretningsstrategier og å definere smarte mål samt sette riktige prioriteter er heller ikke det feil.

Hvorfor er det topp å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med +20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Spørsmål om stillingen? Børge Kvamme: borge.kvamme@sysco.no / tlf. 952 72 943.

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no

Tilbake til toppen