Hopp til innholdet

Solution Sales Director

Solution Sales Director

Vil du bli med å påvirke SYSCOs videre suksess? Ønsker du en rolle hvor din evne til å skape effektiv samhandlingen mellom organisasjon, prosesser og IT står sentralt?

Som direktør for løsningssalg hos SYSCO vil du jobbe tett og strategisk med noen av våre kunder, hvor du vil definere veien til modernisering, effektivisering og innovasjon. Videre vil du få høy grad av innflytelse og mulighet til å påvirke egen og andres arbeidshverdag i et proaktivt salgsarbeid. Her ser vi etter deg som har tankesettet og drivkraften til en entreprenør, som motiveres av kompleksitet og utfordrer oss på de etablerte arbeidsmåter og tenkemåter. Med deg som den eksepsjonelle digitaliseringsagenten du er og de teknologiske superkreftene i SYSCO skal vi nå nye høyder. Vil du være med på det?

Om SYSCO

SYSCO er et solid og svært raskt voksende teknologiselskap, spesialisert i energibransjen og dedikert til å snu komplekse IT utfordringer til digitale suksesshistorier. Med over 250 ansatte og nesten 500 millioner i omsetting er vi et «akkurat passes stort» selskap, med muskler til å gjøre store ting samtidig som vi er lettbente, har lite byråkrati og høy grad av innflytelse. Vår drøm er å bygge et sagnomsust tech-selskap i Skandinavia med en ustoppelig kultur og sterke verdier.

Om rollen

Som direktør for løsningssalg i SYSCO vil du jobbe proaktivt med å kartlegge og forstå relevante markedstrender innen energibransjen og veilede våre kunder i deres strategiplanlegging. Du blir vår spydspiss og vil være en sterk bidragsyter når det kommer til å skape nye og utvikle eksisterende kunderelasjoner. Her vil du identifiserer kundebehov og planlegge digitaliseringsinitiativer ved å kartlegge og analysere deres tjenester, forretningsprosesser og målsettinger. Videre vil du være sentral i tilbud- og kontraktsarbeid.

Resultater er viktig, men prosessen for å komme dit er like viktig – dette setter søkelys på en kvalitetssikker prosess og god leveranse fra a-å. Du vil jobbe tett med dine SYSCO-kollegaer, og med eksternt kompetansenettverk for å forankre løsninger og underbygge verdibudskapet til kunden.

Om deg

Du har relevant erfaring fra lignende rolle, å selge eller levere enkle og effektive IT-løsninger til våre kunder, eller fra en tilsvarende rolle som eksempelvis virksomhetsarkitekt eller løsningsarkitekt. Du kjenner alle faser i virksomhetsutvikling og er god på å skape tillit gjennom faglig tyngde og evnen til å se muligheter som kan skapes gjennom IT. Videre bruker du dine analytiske evner til å lytte og forstå forretningens behov og utfordringer. Du bygger gode relasjoner og felles forståelse ved et transparent, enkelt og tydelig språk, både med ledere og teknologer. Som oss er du en fuzz-fighter – en som håndterer kompleksitet og fjerner fuzz ved å introdusere de enkle og riktige IT-løsningene. Da mange av våre kunder er i energibransjen vil bransjeerfaring være et stort pluss, men ikke et must.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Andre goodies du får hos oss:

  • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
  • Sosiale events
  • En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
  • Gode forsikringsordninger
  • Når grensene åpnes og det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Se video med våre kollegaer og hør hva de sier om å jobbe i SYSCO >

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår VP Consulting, Runar Vestrheim på mail: runar.vestrheim@sysco.no

Klar for å søke?

Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen