Hopp til innholdet

Strategisk IT-rådgiver

Strategisk IT-rådgiver

Har du et høyt faglig engasjement og teft for digitalisering?

Ønsker du en rolle hvor din unike evne til å skape effektiv samhandlingen mellom organisasjon, prosesser og IT står sentralt? Motiveres du av å jobbe mot ambisiøse mål hvor man snur komplekse utfordringer og fuzz om til smarte IT-løsninger og digitale suksesshistorier? Da tror vi at SYSCO og denne rollen midt i blink for deg!

Som strategisk IT-rådgiver hos SYSCO vil du jobbe tett og strategisk med noen av våre kunder, hvor du vil definere veien til modernisering, effektivisering og innovasjon. Med deg som den eksepsjonelle digitaliseringsrådgiveren du er og de teknologiske superkreftene i SYSCO skal vi sammen nå nye høyder. Vi står også på trygg grunn når vi forteller om vårt uformelle miljø og god takhøyde. Hos oss vil du få muligheten til å videreutvikle deg ved å jobbe med dyktige kolleger og spennende kunder og prosjekter. Du blir sentral for oss og med det får du høy grad av innflytelse og mulighet til å påvirke egen og andres arbeidshverdag.

Hvem er du?

Din bakgrunn imponerer oss. Du har relevant erfaring som IT-rådgiver eller tilsvarende rolle som eksempelvis virksomhetsarkitekt eller løsningsarkitekt. Du kjenner alle faser i virksomhetsutvikling og er god på å skape tillit gjennom faglig tynge og evnen til å se muligheter som kan skapes gjennom IT. Videre bruker du dine analytiske evner til å lytte og forstå forretningens behov og utfordringer. Dine kommunikasjonsevner er upåklagelig – du bygger gode relasjoner og felles forståelse ved et transparent, enkelt og tydelig språk, både med ledere og teknologer. Som oss er du en fuzz-fighter – en som håndterer kompleksitet og fjerner fuzz ved å introdusere de enkle og riktige IT-løsningene. Da mange av våre kunder er i energibransjen vil bransjeerfaring være et stort pluss, men ikke et must.

Hva får du gjøre hos oss?

Du vil være en sterk bidragsyter når det kommer til å skape nye og utvikle eksisterende kunderelasjoner. Her vil du identifiserer kundebehov og planlegge digitaliseringsinitiativer ved å kartlegge og analysere deres tjenester, forretningsprosesser og målsettinger. Videre vil du være sentral i tilbud- og kontraktsarbeid. Resultater er viktig, men prosessen for å komme dit er like viktig – dette setter søkelys på en kvalitetssikker prosess og god leveranse fra a-å. Og du er ikke alene i det arbeidet. Du vil jobbe tett med dine SYSCO-kollegaer og med eksternt kompetansenettverk for å forankre løsninger og underbygge verdibudskapet til kunden. Du vil med andre ord ha et stort ansvar, men være en del av et miljø bestående av dyktige og through-the-roof engasjerte kollegaer.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid. Arbeidssted er til vanlig på vårt flotte kontor på Lysaker.

Hvem er vi?

SYSCO er et solid og svært raskt voksende teknologiselskap, spesialisert i energibransjen og dedikert til å snu komplekse IT utfordringer til digitale suksesshistorier. Med 250 ansatte og nesten 500 millioner i omsetting er vi et «akkurat passes stort» selskap, med muskler til å gjøre store ting samtidig som vi er lettbente, har lite byråkrati og høy grad av innflytelse. Vår drøm er å bygge et sagnomsust tech-selskap i Skandinavia med en ustoppelig kultur og sterke verdier. Har du lyst til å være med på det?

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Konserndirektør Consulting Runar Vestrheim, runar.vestrheim@sysco.no,
tlf 95 27 05 89.

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen