Hopp til innholdet

Strategisk IT-rådgiver

Strategisk IT-rådgiver

Har du en knivskarp teft for digitalisering? Er du en mester på samhandlingen mellom organisasjon, prosesser og IT, med evner til å snu komplekse utfordringer og fuzz om til smarte IT-løsninger og digitale suksesshistorier?

Da trenger vi deg, en rådgiver som bistår kundene med å definere og realisere digitalisering.

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er 250 spesialister fra 20 land, stor aldersspredning og god balanse av kvinner og menn.

Om rollen

Som strategisk IT-rådgiver vil du jobbe i et uformelt miljø med mange teknisk dyktige kollegaer, solide prosjektledere, lite byråkrati og høy grad av innflytelse.

Du får ansvar for å jobbe tett og strategisk med noen av våre kunder, med fokus på å definere veien til modernisering, effektivisering og innovasjon hos kunden.

Med deg i front som en eksepsjonell digitaliseringsrådgiver og som samtidig har god forståelse av løsningsarkitektur, åpner det seg nye muligheter til å levere IT-prosjekter med de teknologiske superkreftene til SYSCO.

Enkelt fortalt: ta lead på å skape digitale suksesshistorier for våre kunder.

Om deg

Du har erfaring som IT-rådgiver eller tilsvarende rolle som eksempelvis virksomhetsarkitekt eller løsningsarkitekt.

Du er ekstraordinært god på å skape tillitt hos våre kunder gjennom faglig tynge og evne til å se muligheter som kan skapes gjennom IT. Du lytter til og forstår forretningens behov og utfordringer, og evner å finne de riktige IT-løsningene. Du evner å kommunisere på et enkelt og tydelig språk både med ledere og teknologer. Du fjerner fuzz og kompleksitet ved å introdusere de enkle og riktige IT-løsningene.

Du er vår spydspiss ut mot kundene og griper muligheten når den byr seg. Du ønsker å ha fokus på fag og leveranser heller enn personalledelse. Du er likevel en stødig kaptein som trigges av et uformelt miljø med teknologiske superhelter og i et selskap med kraftig vekst, hårete mål og ambisjoner om å bli sagnomsust.

Da mange av våre kunder er i energibransjen vil slik bransjeerfaring være et stort pluss, men ikke et must.

Rollen krever at du skriver og snakker flytende norsk og engelsk.

Hvorfor er det topp å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle.

Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med +20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Konserndirektør Consulting Runar Vestrheim, runar.vestrheim@sysco.no,
tlf 95 27 05 89.

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen