Hopp til innholdet

SYSCO søker 10 teknologiske superhelter som vil jobbe med Business Intelligence og Datavarehus

SYSCO søker 10 teknologiske superhelter som vil jobbe med Business Intelligence og Datavarehus

Motiveres du av å jobbe i team med gode kolleger hvor man sammen skaper verdi for kunden?

Vi er et ledende miljø innen Business Intelligence og Advanced Analytics som opplever stor etterspørsel etter vår kompetanse og som ønsker å favne om enda flere dyktige og hyggelige mennesker. Vi trenger deg som vil være med og utvikle våre kunder og som vil være en del av et miljø der vi bygger hverandre opp og skaper god energi.

Du som finner deg til rette i vårt miljø er enten super skilled, eller veldig motivert for å bli det. Du er en problemløser og du bryr deg om kunder og kollegaer.

Om rollene

Hos oss er det stor pågang og full fart i utviklingen av nye og spennende løsninger. Vi søker derfor deg som er engasjert i det du holder på med og nysgjerrig på nye ting. Det å være en dyktig lagspiller og inneha den gode evnen til å sette deg inn i kundens behov står sentralt i rollen. Dette vil du gjøre i dialog med kunden og selvfølgelig teamet – suksessen skaper vi sammen. Vi ser frem til å styrke oss med flere teknologiske superhelter innen følgende områder:

Business Analyst:
Vi trenger deg som kan gjennomføre gode samtaler og workshops sammen med våre kunder. Du må i tillegg til å ha forståelse for økonomi og økonomitermer også lett kunne sette deg inn i hva som er de viktigste driverne for våre kunder. Din forståelse av hva som kan oppnå med riktig bruk av teknologi gjør deg i stand til å foreslå løsninger som utvikler kunden til å bli mer konkurransedyktig og bærekraftig. I tillegg til disse egenskapene, må du også kunne bidra i en eller flere av rollene under.

Datavarehusutvikler:
Du har erfaring med et eller flere ETL/ELT verktøy. Du kjenner også til datavarehusmetodikk og de forskjellige lagene i et datavarehus. Du må ha meget god kunnskap om SQL som spørrespråk og være vant til å jobbe sammen med andre utviklere. Det er en fordel om du behersker rapportutvikling og enda bedre om du kjenner til datakvalitetsverktøy. Du bør også forstå hvordan vi utvikler løsninger som ivaretar personvern og krav som f.eks følger av GDPR.

Rapportutvikler:
Du er den som gir våre kunder innsikt i sine data. Du henter dine data fra datavarehus eller andre kilder, og presenterer disse gjennom verktøy som f.eks Power BI eller OBIEE/OAC. Du forstår lett hvordan kunden ønsker sine data presentert. Du er god i SQL som spørrespråk, og eventuelt andre relevante spørrespråk.

Om deg

Du er faglig sterk og blir engasjert av å lære deg nye ting. Du syns det er spennende å jobbe med og rundt teknologier fra Microsoft og Oracle. Du henter energi ved å jobbe i team med gode kolleger og i å skape verdi for kundene våre. Du holder deg oppdatert på det siste innen teknologi, og deler gjerne av din kompetanse.

Om SYSCO

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er over 250 spesialister fra 20 land, god aldersspredning og balanse mellom kvinner og menn.

Hva får du hos oss?

I tillegg til dyktige kollegaer, faglig utvikling og muligheten til å påvirke egen hverdag står vi på stødig grunn når vi forteller deg at vi har et miljø med fokus på det sosiale. Vi inviterer jevnlig til sammenkomster, her får du det beste fra begge verdener. Friday Lunch Learning, og Tech-talks gir oss alle et spennende læringsmiljø. Når anledningen byr seg, kombinerer vi også disse med god mat og drikke. Andre goodies du får hos oss:

  • 60 timer med betalt kompetansebygging i året (minimum)
  • Fritt valg av utstyr, nyeste Macbook Pro, Windows, mm.
  • God faglig utvikling i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
  • Sosiale events
  • En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
  • Utfordrende og varierte prosjekter
  • Gode forsikringsordninger
  • Når grensene åpnes og det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid. Arbeidssted er på vårt flotte kontor på Lysaker.

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Director of AI & Analytics Geir Thorrud, Geir.Thorrud@sysco.no, Mobilnr +4795774823

Klar for å søke?

Send din søknad til jobb@sysco.no.

Arbeidssted: Lysaker

Tilbake til toppen