Hopp til innholdet

Technical Manager Microsoft Analytics

Technical Manager Microsoft Analytics

Ønsker du å være med på å bygge SYSCOs Microsoft Analytics satsning? Er du klar for en rolle der du blir en synlig og faglig sterk kollega og en «Go-to person”? Er du god på å skape engasjement og vet hva som skal til for å for å bygge et team av faglige eksperter?

SYSCO snur kompliserte utfordringer til smarte løsninger og skaper hver eneste dag digitale suksesshistorier for våre kunder.

Avdelingen AI og Analytics tilhører forretningsområdet Consulting og består i dag av 28 ansatte, der hovedvekten av teknologikompetansen ligger innenfor Oracle domenet. Målet på lang sikt er å bygge en minst like stor leveransekraft på Microsoft området.

Vi er derfor på jakt etter et faglig fyrtårn som kan bygge og utvikle et ekspertteam innen MS Analytics.

Om oss

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men vi jobber også med kunder i andre meningsfulle bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene våre og skape en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er over 270 spesialister fra 20 land, god aldersspredning og balanse mellom kvinner og menn.

Om rollen

Som faglig fyrtårn for Microsoft Analytics vil du jobbe i et uformelt miljø med mange utrolig flinke kollegaer, lite byråkrati og med høy grad av innflytelse.

Du vil bli «the one to go to» når kunder og kollegaer ønsker å diskutere muligheter, arkitektur, prosjekter og leveranser innenfor MS Analytics.

I rollen ligger også ansvar for å vokse og utvikle fagområdet i tråd med selskapets strategi og målsetninger.  Det er viktig at du bidrar på tvers av selskapets ulike divisjoner, samt sikre solide leveranser, meningsfylt arbeid og fornøyde kunder.

Din kompetanse på området vil også være til stor støtte i salg og rekruttering. Hva SYSCO skal prioritere og satse på for å bli en anerkjent leverandør vil også være et viktig ansvarsområde som tillegges rollen.

Du skal sammen med nærmeste leder utvikle en knallsterk, sammensveiset og mangfoldig faggruppe bestående av teknologiske superhelter med høyt engasjement. Dette skal igjen bidra til å bygge den ustoppelige kulturen SYSCO er kjent for.

Du rapporterer til avdelingsleder for AI & Analytics og blir en del av et sterkt-team med andre teamledere og fagressurser.

Om deg

Du er god på kommunikasjon både internt og eksternt og trives godt med å delta aktivt i leveranser ute hos kunder og evner å skape tillitt og knytte sterke relasjoner. For å kunne vokse og skalere vår Microsoft Analytics satsing er det viktig ha et godt nettverk som er til stor nytte både i rekruttering og salg.

Du har erfaring fra prosjekter som gjør at du vet hvilke teknologier innen Microsoft Analytics domenet som SYSCO skal prioritere og ikke.

Bakgrunn og kunnskap om utvikling av prosjektplaner og ha jobbet i leveranser hos en del større kunder er svært ønskelig.  Har du også erfaring fra både on-premis og cloud arkitekturer er det en kjempefordel.  Er du også god på å presentere og selge det som skal leveres til kunder, er det heller ikke feil.

At du fremstår som lagspiller som setter SYSCO først, avdelingen dernest, er sentrale egenskaper vi ser etter.

Du må beherske norsk godt.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og det er stor mulighet til å påvirke.

Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år har ansatte i avdelingen jobbet med et prosjekt der SYSCO støtter Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet.

Vi har et stort mangfold med +20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner. Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Se hva noen av våre kollegaer sier om å jobbe i SYSCO > (nederst på siden)

For mer informasjon om stillingen, spør Runar Vestrheim, runar.vestrheim@sysco.no,  tlf: 95 27 05 89

Send din søknad til jobb@sysco.no

Tilbake til toppen