Hopp til innholdet

Teknisk Prosjektleder

Teknisk Prosjektleder

Vil du gjøre en forskjell og være med å påvirke hvordan vi leverer prosjekter i SYSCO?

Er du en erfaren teknisk prosjektleder som ser sammenheng mellom forretningsbehovet som skal løses, teknologivalg og omfang? Da er du rett person for å være med å bygge Next Gen prosjektutøvelse i SYSCO.

I SYSCO skal prosjektleveransene våre være kundesentriske. Vi skal støtte kunder i prosjekter med høy forretningspåvirkning og være kundens prefererte, rådgivende partner fra behov til implementering.

Vil du ha en sentral rolle hvor du er med på å styrke SYSCO på prosjektområdet? Hos oss vil du få muligheten til å forme prosjekter fra starten av, og bidra med din erfaring og kunnskap dirkete inn i organisasjonen og ut mot våre kunder. Motiveres du av påvirkningsmuligheter, er trygg i rollen som prosjektleder og ser prosjekt i en større organisatorisk helhet, da vil vi at du skal lese videre!

Om SYSCO

SYSCO er spesialisert på IT-leveranser for energibransjen, men jobber også med kunder i andre bransjer. Vi er et tech-selskap som har som mål å bli sagnomsust i Skandinavia, kjent for å skape digitale suksesshistorier for kundene og en ustoppelig kultur. Mangfoldighet er en viktig del av miljøet – vi er over 270 spesialister fra 20 land, god aldersspredning og balanse mellom kvinner og menn.

Dette ser vi etter:
Vi leter etter deg som har lyst til å gjøre prosjektleveransene våre smartere. Vi trenger deg som vil være med og utvikle våre kunder og som vil være en del av et miljø der vi bygger hverandre opp og skaper god energi. Vi søker derfor deg som er engasjert i det du holder på med og som liker å dele kunnskap.

I interne og eksterne prosjekter vil dette stå sentralt i rollen:

 • Eierskap og ansvar til prosjekter fra konsept til implementering
 • Etablere og kvalitetssikre prosjektoppstart
 • Se sammenheng mellom behovet som skal løses, teknologivalg og estimat
 • Tett dialog og forventningsstyring mot kunden
 • Forstå kunders behov og følge disse frem mot leveranseslutt

Hvem er du?

Som prosjektleder i SYSCO må du drives av utfordringene som følger med å lede kompliserte utviklings- og moderniseringsprosjekter. Du må kjenne fallgruvene og ha nok erfaring til å vite hvordan du manøvrerer deg utenom.

Dette ønsker vi at du har i bagasjen:

 • Senior prosjektleder som har drevet flere komplekse IT-prosjekter, gjerne utviklingsprosjekter
 • Har god kommersiell teft og god til å levere rett verdi både til kunde og prosjektet
 • Har bakgrunn som enten utvikler, arkitekt eller lignende
 • Har god kunnskap om prosjektmetodikk og ser helheten fra avtaleinngåelse til prosjektslutt

I tillegg til overnevnte ser vi for oss at du har erfaring fra konsulentvirksomhet og gjerne innenfor energidomene. I SYSCO jobber vi med et mangfold av kunder. Vi ser derfor etter deg som har gode kommunikasjonsegenskaper både med tekniske og ikke-tekniske personer. Du må beherske norsk, både skriftlig og muntlig.

Hvorfor er det kult å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et internasjonalt teknologimiljø i verdensklasse med et team bestående av råe teknologiske superhelter fordelt på 8 kontorer i Norden, i tillegg til at vi er partner med ledende teknologiselskaper som Microsoft og Oracle. Vi er et uformelt selskap med kort vei til beslutninger og hvor det er store muligheter til å påvirke. Vi er svært opptatt av å gi tilbake til samfunnet med meningsfullt arbeid, og i år støtter vi blant annet Kripos for å bekjempe overgrepsrelaterte forbrytelser av barn på nettet. Vi har et stort mangfold med over 20 nasjonaliteter som bringer fantastiske kulturer, kunnskap og kompetanse inn i organisasjonen vår. På FNs verdensdag for kulturelt mangfold i 2021 ble SYSCO kåret til det beste mellomstore, norske selskapet i forhold til likestilling og mangfold av Equality Check og CARE. Vi har fokus på å få flere kvinner inn i Tech-bransjen, noe vi jobber for sammen med ODA Nettverk, hvor vi er Platinum Partner.

Med fleksibilitet i arbeidshverdagen gjør vi vårt beste for å legge til rette for en god balanse mellom jobb, familie og fritid.

Andre goodies du får hos oss: 

 • Gode muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon
 • Sosiale events
 • En flat struktur, stor frihet og rask vei til avgjørelser
 • Gode forsikringsordninger
 • Når grensene åpnes og det er tid for ferie kan vi også friste med mulighet til å booke en av våre leiligheter i Spania

Se video med våre kollegaer og hør hva de sier om å jobbe i SYSCO >

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår Department Director/Project manager Maria Forsberg Kristoffersen, maria.forsberg.kristoffersen@sysco.no

Klar for å søke? Send din søknad til jobb@sysco.no.

Tilbake til toppen