Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Anders

#MeetOurTeam – Anders

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Anders!

Navn: Anders Krog Borchsenius
Alder: 36 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Stilling: Director – Tech Consultants Norway (fra 1. november)
Kommer fra: Porsgrunn
År i SYSCO:7 mnd

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Hverdagen min innebærer mye endring. Til nå har jeg hatt ansvaret for Integration & Development avdelingen i SYSCO. Det er 60 svært kompetente utviklere. Nå har SYSCO slått seg sammen med Cegal. Det betyr endringer i min jobbhverdag. Fra og med mandag får jeg tillit av selskapet til å lede alle teknologikonsulentene. Dette betyr i praksis 6 avdelinger med tekniske konsulenter fra både Cegal og SYSCO.

Les saken: SYSCO og Cegal fusjonerer: Blir global teknologispesialist for energisektoren >

Jobben min er å snakke med mennesker og drive avdelingenes resultat – så det blir mye møter. Dagen starter som regel med stand-up med ledergruppen i avdelingene. Vi har fått på plass en robust og kompetent mellomledelse som håndterer det meste av oppgaver. Etter det er det eventuelle oppfølginger og et kundemøte eller to. Dette kan bli etterfulgt av ett intervju av potensielle nyansatte. En del av dagen går også på resultatsikring.

Hvilke teknologier jobber du med?

I Tech Consulting i Cegal SYSCO jobber vi stort sett med alt av teknologi. Alt fra fysisk infrastruktur til programvareutvikling. Java, C#, .Net, .Net Core, JS, Vue, Typescript og mye mye mer. Vi jobber også mye med Oracle, Microsoft, Google, AWS og en rekke andre tjenester. Vi har også en stor gjeng på database, operations og plattforutvikling.

Av teknologier jeg personlig bruker i jobben må jeg dessverre si at det nesten utelukkende går i e-post, telefon, Teams, simployer, Visma, Excel og Miro (online whiteboard løsning).

Kan du si litt mer om hva dere leverer av løsninger og hvilke problemer dere typisk løser for kunden?

I avdelingen jobber vi stort sett med å få data til å flyte mellom systemer. Integrasjon er kritisk for alle applikasjoner – og ikke minst nøkkelen til en vellykket digitalisering. Vi lager også applikasjoner for kunden for å digitalisere gammeldagse prosesser. På toppen av dette vil jeg si at vi jobber med automatisering. Altså, automatisering av skyplattformer som OCI, Azure eller AWS.

Les saken: Integrasjoner er nøkkelen til suksess med skytjenester >

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Jeg elsker å bringe mennesker sammen. Jeg er hverken den mest tekniske eller dyktigste personen i SYSCO, men jeg er ganske god på å få de rette menneskene til å jobbe sammen og det å se hvordan ting henger sammen. Dette kan være kunder, samarbeidspartnere eller kollegaer.

Anders

Jeg motiveres også veldig av læring. Jeg er en person som synes endringer er spennende, og ser stort sett muligheter nå det skjer. Jeg får nå ansvaret for en stor gruppe mennesker. 6 avdelinger på tvers av Cegal SYSCO. Dette er et stort ansvar, men et ansvar jeg lærer veldig mye å ha. Jeg er på ingen måte utlært. Det å sørge for at folk får en bedre hverdag på jobb, får utfordringer, lærer noe nytt og vokser som person er noe av det som jeg synes mer mest spennende. Hvis jeg kan være med å bidra til at ansatte får en kanon-karriere blir er det en godfølelse. Da har man hatt en impact på en annen persons liv.

Det å være personalleder er absolutt ikke bare en dans på roser. De tunge og vanskelige samtalene og avgjørelsene vil alltid være til stede, men det viktige er å ha mentaliteten at både jeg og ansatte lærer og gjør det som er rett – ikke lett.

Anders

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Det beste med å jobbe i Cegal SYSCO er at vi faktisk har innflytelse på vår egen hverdag. Om man brenner for en ting og kommer med et realistisk forslag, er ledelsen veldig lydhør. I tillegg er det stor investeringsvilje i folka.

Her er det selvsagt alltid forbedringsmuligheter, men SYSCO er det stedet jeg har jobbet som genuint bryr seg om mennesker og gir folk muligheten til å utvikle seg.

Anders

Les saken: Anders Borchsenius ny direktør for Integration and Development i SYSCO >

Hva er din Podcast-favoritt?

Dan Carlins Hardcore History. Dette er en svært detaljert podcast-serie om alt fra første verdenskrig til Aleksander den store. Jeg liker denne podcasten fordi den er så detaljert. Dan Carlin er brilliant til å bruke lang tid på å forstå et tema – og for å virkelig forstå et tema krever det mer enn en overskrift. I tillegg er Carlin en fantastisk forteller – som viser en innlevelse av de sjeldne.

Hvilken app bruker du mest, evt hvorfor?

Homey – smarthus automatisering! Bruker smarthuset til å styre lys, alarmer og spare strøm på oppvarming. Men dessverre er nok det meste av smarthus mest for moro – noe strøm kan man spare, men stort sett koster det mer enn det smaker.
Ser også en svært stor mengde av YouTube (ja – har premium)… Stort sett ser jeg på youtube for å lære. Enten hvordan man støper betong, et historisk tema, reisetips eller lignende.

Hva er ditt favorittsitat?

«Aldri lyves det så mye som før et valg, under en krig eller etter en jakt.»

Otto Von Bismarck
Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? Akkurat nå – Android
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Melding
Emoji eller tekst? Helst GIF
Scnapchat eller Instagram?Instagram

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg er 36 år, bor i Ski med min kone Line og vi venter vårt første barn i november. Det blir spennende 😉 Jeg er svært nysgjerrig og har nok prøvd det meste, men har landet på et par hobbyer som jeg liker – blant annet kiting, jakt og fiske og møbelsnekring! Ift møbelsnekring har jeg laget mye – spisebord, hyller, stoler, lamper, grill. Sjekk instagram: https://www.instagram.com/anders_borchsenius/

I 2019 var jeg med i VM i Enduro-Kiting. Dette er et internasjonal kitemesterskap som strekker seg over 4 døgn og 360km. 13 nasjonaliteter deltar fra hele verden. Det er om å gjøre å kite fra Berlevåg – Vadsø – Vardø. Her handler det om å overleve og jobbe som et team på 2. Du har med deg alt du trenger for å være ute på vidda i 4 døgn. Målet var å fullføre – det klarte vi!
Sjekk video: https://fb.watch/8CQzuR_xrh/

VM i Enduro-Kiting i 2019
Tilbake til toppen