Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Anette

#MeetOurTeam – Anette

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Anette!

Navn: Anette Holthe
Alder: 33 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Stilling: Recruitment Manager
Kommer fra: Trondheim
År i SYSCO:5 mnd

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

I tett samarbeid med SYSCOs rekrutterende ledere skal jeg bidra til å sikre gode rekrutteringsprosesser og at alle som er i kontakt med oss for en karrieremulighet og et jobb-bytte opplever en profesjonell og god kandidatreise. I min oppstart i SYSCO jobbet jeg med prosessforbedring og valg av støtte- samt seleksjonsverktøy. På daglig basis jobber jeg aktivt med search etter nye talenter, så mye av min tid tilbringes i LinkedIn Recruiter og til nettverksbygging. Da handler det i bunn og grunn om å identifisere, etablere og hele veien ivareta god kontakt med potensielt nye SYSCO kollegaer. Jeg er med i startfasen av en ansettelsesprosess, med jobbanalyse og annonsering, søkerhåndtering og intervjuer, har ukentlige checkin`s med rekrutterende ledere ift. status og prioriteringer og følger opp under hele rekrutteringsforløpet.

Ønsker du å bli en av våre teknologiske superhelter? Se hva SYSCO kan tilby her >

Hvilke teknologier jobber du med?

Jeg kan ikke skryte på meg å jobbe med noen spesifikke, nye og rådende teknologier, slik som de fleste av mine dyktige kollegaer i all høyeste grad gjør. Men med hjelp av teknologi, sammen med evidensbasert forskning og teori har jeg kvalitetssikre og nyttige verktøy som jeg benytter på daglig basis i rekrutteringsprosessen, fra kartlegging av kompetansebehov til search og arbeidspsykologiske tester som seleksjonsmetode.

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Å kunne jobbe med det faget jeg brenner så mye for i et så spennende selskap som SYSCO er motiverende i seg selv.

Anette

Her skjer det mye på mange områder, vi er i kraftig vekst og de interne endringsprosessene bidrar til at alle som starter hos oss er med på å forme veien videre – inkludert meg selv. Jeg motiveres av variasjonen og alle deler av rekrutteringsprosessen. Alt fra å definere kompetansebehov, skrive gode annonser og å intervjue spennende kandidater med ulik bakgrunn, ambisjoner og ønsker. Det er også en glede å se alle de dyktige menneskene som starter hos oss hver måned. Og i tillegg til suksesshistoriene er jeg glad for å møte de spennende faglige utfordringer på veien, som bidrar til kontinuerlig læring.

Jeg har jobbet lenge med rekruttering og har like stor, og kanskje større, passion for faget i dag – for med kjennskap til og utøvelse av beste praksis kan man også begynne å eksperimentere. Faget er stort og rører ved mye. Menneskene som jobber i SYSCO, og alle som starter hos oss er med å definere veien videre, vår suksess, kultur og verdi, med bakgrunn i deres kompetanse, evner, motivasjon og innstilling. Vi skal ha mange flere talenter til et bredt spekter av roller dette året – og å bidra til SYSCOs videre vekst er en stor drivkraft for meg.

Se våre ledige stillinger her >

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Først og fremst er jeg stolt av å kunne representere SYSCO, hva vi gjør, vår game-plan og det vi står for, i min jobb med anskaffelse av flere talenter. Det er viktig for meg å jobbe i et selskap som har verdier jeg kan identifisere meg med og som jobber for mer enn bare profitt – og her er det match på alle punkter. Vi helt klart innovative og endringsvillige – dette gir rom for påvirkning og innflytelse, og det er spesielt motiverende å se at ideer bli omgjort til praksis.

Så er det menneskene som jobber i SYSCO da. I arbeidet med rekruttering er samarbeid og god kommunikasjon to viktige faktorer for suksess, da er jeg veldig glad for å ha de kollegaene jeg har i SYSCO. Jeg ville ikke ha lykkes uten dem og er heldig å kunne si at jeg samarbeider med svært engasjerte og kompetente ledere og HR kollegaer som jeg er glad for at både er profesjonelle og samtidig verdsetter på samme måte som meg et uformelt miljø og mye humor.

SYSCO gir tilbake til samfunnet med “gåsehud-prosjekter”, vi bruker teknologi til å skape mer miljøvennlige løsninger og har mangfold og inkludering som kjernen i vår strategi.

Anette

Et av våre “gåsehud-prosjekter” er samarbeidet med Humans for Humans, les om dette her:
SYSCO hjelper ofre for menneskehandel >

Hva er din podcast favoritt og hvorfor?

Big Five med Nils Brenna og Harald Eia var helt klart en favoritt da den kom. Ikke bare fordi det er interessant å høre hvordan kjente personer du har sett i ulike sammenhenger viser seg å ha et helt annet grunnlag for atferd enn det du trodde i utgangspunktet, men også samtalene og refleksjonene rundt de individuelle forskjeller. Jeg er spesielt interessert i psykologi og som mor til to små har det også vært interessant å høre på Foreldrekoden – med psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery.

Har du et favorittsitat?

Både Simon Sinek og Ralph Marston har sitater, spesielt rundt holdninger og motivasjon som jeg liker veldig godt. Hvis jeg skal velge en så blir det denne:

«Excellence is not a skill. It is an attitude.»

Ralph Marston
Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Kommer an på innholdet eller hva som skal kommuniseres. Men er mest for å ringe.
Emoji eller tekst? En blanding, tilpasser veldig ift mottaker. Den som får mest emojis fra meg er mamma – hun har gjerne 10 stk i en sms, så da svarer jeg med samme språk?
Scnapchat eller Instagram?For tiden begge. Har vært fint å holde kontakten og se glimt av hverdagen til familie og venner under pandemien.

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg er helt klart en utforskende og nysgjerrig person som liker å ha mye å gjøre. Kanskje derfor jeg ofte har en del prosjekter løpende parallelt. Ved siden av jobb studerer jeg HRM og management på BI, og her opplever jeg å ha truffet blink når det kommer til interesse og forventninger – ny og utvidet kunnskap et helt klart av stor interesse for meg, og læringsutbyttet blir desto større og er raskt overførbart til praksis i jobb.

Jeg er veldig glad i å reise og oppleve nye steder – og gleder meg veldig til å kunne gjøre det igjen.
Noe som kanskje ikke mange vet er at jeg, i likhet med min samboer, datter på 8 år og min sønn på 5,5 år nylig har begitt oss ut på skate-eventyret – da er vi oftest å se på Haugenstua skatepark, hvor vi gjerne kommer hjem med en del blåmerker. Med full fart i hverdagen kobler jeg av med enten en joggetur, en netflix serie eller ved å finne fram et stort lerret for å male.

Fun Fact: Jeg var med på Idol 2005, meldte meg som støtte for kjæresten jeg hadde da. Ble ikke kjempe suksess da han ikke kom videre, men at jeg kom videre. Men der stoppet det – klar beskjed fra Tor Milde: «Du traff ikke på mange toner der frøken»? og fult klar over det selv kan man si!  

Anette og barna på Haugenstua skatepark – her storkoser vi oss!
Tilbake til toppen