Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Anuradha

#MeetOurTeam – Anuradha

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Anuradha (Anu)!

Navn: Anuradha Sridharan
Alder: 40 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Stilling: Test/Prosjektleder
Kommer fra: India (10 år i Norge)
År i SYSCO:3 år

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Jeg jobber i prosjekter hvor vi bruker den Agile metoden, så dagene mine starter alltid med standup-møter, for å få en status på hvor vi er i prosjektet. Jeg foretrekker å bli ferdig med alle nødvendige møter før lunsjtid, slik at jeg kan bruke mesteparten av ettermiddagene på å teste eller hjelpe kollegaer med analyse og testing.

Hvilke teknologier jobber du med?

Før nåværende prosjekt jobbet jeg som backend-utvikler, da jobbet jeg med Oracle PL/SQL og microservice-arkitektur ved hjelp av programmeringsspråket Go. Nå jobber jeg mest med
SOAPUI for API Testing og testautomatiserings-rammeverk i Kotlin/JUnit og TeamCity og Allure Reports for verifisering av testautomasjon.

Les om vår avdeling for Applikasjonsutvikling og Integrasjon her >

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Jeg liker å ha ting under kontroll (så langt det lar seg gjøre), sikre at det som forventes å fungere vil fungere – følge prosesser og opprettholde kvalitet. Som Scrum/Test Manager får jeg jobbet med dette hver dag. Jeg liker også å motivere mine kollegaer til å gjøre best mulig innsats i prosjektene vi jobber med.

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Fleksibiliteten! Mulighet for å velge teknologi eller bransje. Jeg har fått muligheten til å gå fra å være Utvikler til å bli Prosjektleder i SYSCO og det er jeg veldig takknemlig for. Jeg trives utrolig godt i rollen som Prosjektleder.

Anu

Du har et prosjekt, YoungCoderz. Kan du fortelle oss om dette?

YoungCoderz er en organisasjon som snart feirer 5-årsdag (i november). Jeg er Founder og CEO for dette sammen med min beste venn Karthika Periyasamy som er Co-Founder og CTO – hun jobber til daglig som Prosjektleder hos Kongsberg Digital.

Undervisning har alltid vært min lidenskap. Da jeg så min egen sønn bruke så mye tid på gadgets, begynte jeg å utforske muligheten til å lære ham noen kule ting ved å bruke gadgetene i stedet for å stoppe ham fra å bruke de.

Jeg er fascinert over hvordan teknologien har blitt forenklet ved hjelp av blokkbasert programvare, som hjelper barn med å utvikle sine egne spill, kunst og historier isteden for å spille andres spill online.

Anu

Vi begynte å spre denne gleden av å kode sammen med klassekameratene til sønnen min i helgene. Ryktet og gode ​​ord begynte å spre seg og flere foreldre ønsket at deres barn skulle få delta her, slik ble YoungCoderz født.

Med veldig god hjelp av IT-studenter, som har dette som deltidsjobb, kjører vi nå ettermiddagsklasser på tvers av 8 internasjonale skoler, hvor vi lærer skolebarn å programmere. Denne modellen fungerer veldig bra, og på denne måten tilbyr vi noe til både Universitet, studenter og skolebarna. Studentene får arbeidserfaring i et profesjonelt miljø og skolebarna får kunnskap – og muligheten til å prøve og lære hvordan man kan bruke teknologi bedre.

I sommer møtte du vår Statsminister Erna Solberg, kan du si noe om dette møtet?

Norges regjering hadde et godt initiativ for å dekke den tapte utdanningen for barna på grunn av COVID-19. Vi ble kontaktet for å se om vi kunne organisere sommerskole på noen biblioteker slik at barna fikk mulighet til å lære noe spennende – og samtidig møte/få nye venner. Vi sa umiddelbart ja fordi det er en fantastisk mulighet til å møte barna og gjøre det personlig igjen (alle kursene våre var online de siste 1,5 årene). Vi startet prosjektet med noen få biblioteker, men ila sommer passerte vi over 10 bibliotek som vi kjørte opplegget på. Biblioteket i Lillehammer var et av dem, og det var her vi fikk en fantastisk mulighet til å vise prosjektet/organisasjonen vår frem til Statsminister Erna Solberg.

Statsminister Erna Solberg er veldig nysgjerrig på teknologi og finner midler for å introdusere teknologi for elever på skolen. Hun oppmuntrer også til å få flere jenter til programmering og teknologi. Det var en enorm glede da Statsministeren snakket i detalj med oss og barna. Hun brukte også tid på å navigere i hinderløpet ved å bruke droneprogrammering – og visualisere en virtuell 3D dyrepark laget av barn, ved bruk av VR -briller. Å tilbringe denne tiden med Statsminister Erna Solberg var en opplevelse for livet.

Har du et favoritt-sitat?

Never stop trying.

Anu
Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Sende meldinger
Emoji eller tekst? Tekst
Podcast eller Radio?Podcast

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Vi reiser vanligvis til India om sommeren. Men under Covid, har vi de to siste årene vært her i Norge. Under pandemien har vi vært mye utendørs – «Hiking» er den nye morsomme tingen å gjøre. Siste turen vår var til Gaustatoppen, det var en fantastisk flott tur. Vi har jo egentlig ventet på at datteren vår skulle bli eldre før vi gikk på slike turer, men innså underveis at hun er sterkere og sprekere enn alle andre i familien!

Når jeg har 100% jobb og et lidenskapsprosjekt på sidelinjen, må jeg være kreativ for å finne måter å tilbringe kvalitetstid med barna på. Så uansett hva, er kveldene viet til de. Vi prøver å bruke disse timene så godt som mulig. Jeg har innsett at: 1. Jeg er fryktelig dårlig i å spille Fortnite. 2. Jeg kan ikke synge like bra som min 6 år gamle datter.

Anuradha sammen med Statsminister Erna Solberg når hun tester ut droner under besøket på YoungCoderz sommerkurs. Bildet er screenshot fra NRK Innlandet.
Tilbake til toppen