Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Christian

#MeetOurTeam - Christian

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superthelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Christian!

Navn: Christian Gjerdem
Alder: 29 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Rolle: Konsulent/ Integrasjonsutvikler
Kommer fra: Russland/Bjerkreim, Rogaland
Når startet du i SYSCO?Juni 2021
Utdanning:Master i Petroleumsteknologi

Hvordan ble du kjent med SYSCO og hvordan endte du opp hos oss?

Jeg ble kontaktet av en rekrutterer via LinkedIn og endte opp i intervju med Jon Petter Hjulstad og Arturo Viveros. Jeg jobbet da i TCS som konsulent i DnB, men ønsket meg nye muligheter. Etter intervjuet forelsket jeg meg i SYSCO-kulturen og deretter ble jeg ansatt fra 1. juni 2021.

Hvordan var det å begynne i SYSCO?

Å starte i SYSCO var veldig lærerikt. Jeg startet direkte ut i et kundeprosjekt som bruker teknologiene .Net med Azure. Disse teknologiene hadde jeg ingen erfaring med fra før, men jeg tok det på strak arm – jeg liker å bli utfordret 😉 Med veldig god støtte/opplæring fra kollegaer klarte jeg levere.

Kan du beskrive din første tid i SYSCO?

Jeg begynte rett ut i et kundeprosjekt like før runde 2 av utviklingen startet for fullt, her fikk jeg muligheten til å lære teknologiene i mitt eget tempo.  Jeg har utviklet en stand-alone mellomtjeneste for digital signering av dokumenter som nå brukes i produksjon og kunden er veldig fornøyd med løsningen.

Hvilke teknologier jobber du med? Hvordan opplever du muligheten for å påvirke hvilke teknologier du får jobbe med og lære deg? 

Nå jobber jeg med .Net og Azure. I prosjektet har vi god mulighet for å gå for de løsningene som kreves for å løse oppgaver uansett teknologi. Jeg forbereder meg til å ta en Azure sertifisering i desember og har også planer om å ta flere.

Hvordan tror du den teknologien du jobber med vil utvikle seg fremover?

Vår verden er i ferd med å bli fullstendig tilkoblet i alle aspekter av vårt liv samtidig som disse teknologiene krever og erfarer eksponentiell vekst på tvers av bransjene. Med nye løsninger som kommer opp hele tiden må man holde seg oppdatert og virkelig bli en ekspert med mye erfaring for å utvikle disse løsningene på tvers av teknologiene. Jeg tror utvikling og infrastruktur vil bli mye mer abstrahert i tiden fremover – som vil gjøre det lettere å integrere på tvers av plattformene, samt levere og oppdatere komplekse løsninger til sluttbrukeren i rekordfart.

Les saken: Integrasjoner er nøkkelen til suksess med skytjenester >

Hvordan jobber du i dag?

Jeg jobber som back-end utvikler i kundeprosjektet og har ansvar på tvers av miljøene. Jeg liker best å jobbe hjemme da jeg er mer konsentrert og fokusert, men liker også å dra på kontoret når det er mye møter og treffe kollegaer. Cato Aune er min Tech-mentor og jeg får mange gode tips om faglig utvikling og oppfølging fra han.

Les om Cato – alias SYSCO’s Mr. Multicloud her >

Har du satt deg noen mål for det neste året?

Drømmer og ønsker blir aldri til noe hvis man ikke setter konkrete mål. Nå jobber jeg meg opp til et senior-nivå og har planer om å ta flere sertifiseringer slik at jeg kan få mer ansvar og jobbe på tvers av teknologier.

Christian

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Hvis alt går etter planen ser jeg meg som en av Tech-mentorene i SYSCO.

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Det beste er å jobbe sammen med alle de gode menneskene i SYSCO.
Jeg mener miljøet er viktigst på en arbeidsplass uansett hva du jobber med. Det inspirerer og gir glede å si hei til kollegaer hver dag på stand-up, samt å være med dem i sosiale sammenhenger.

Christian

Hva er din Podcast favoritt?

Min absolutt favoritt er Lex Fridman podcast hvor Lex intervjuer inspirerende mennesker, fra krigshelter, filosofer til matematikere og leger som forteller sine historier om verden som kommer og verden som er nå. Hvert tema er unikt, tankevekkende og får meg til å føle ekte magi.

Har du et forbilde?

Jeg har flere forbilder. Matthew Mercer som leder Critical Role podcast er en fantastisk forteller som inspirerte meg til å begynne å skrive. Det har alltid vært min guttedrøm å skrive en bok. Jeg med i forfatter-gruppen i Oslo og har gått på flere skrive-kurs, så jeg prøver å skrive i et par timer til dagen. Så får vi se om det blir noe bra til slutt.

Den andre er Alexej Navalnij, nåtidens Nelson Mandela, han kjemper en kamp for rettferdighet og frihet mot et gigantisk, skummelt og brutalt system til tross for alt. Jeg skulle ønske jeg var like modig som han!

Hvilke interesser har du?

Jeg kom til Norge for snart 17 år siden fra Russland. Jeg kom til Norge sammen med min mor da hun giftet seg her. Oppveksten min var fylt av glede men også en del tårer. Når jeg kom til Norge var det litt vanskelig å finne fellesspråket med de jevnaldrende, men klarte etter hvert å få gode venner. Å vokse opp på Vestlandet er helt rått, jeg lærte mye om landbruk, friluftsliv og hvilken ende man skal holde hammeren i.  De beste øyeblikkene i oppveksten var å feire jul med familien og dra på tre-dagers turer på fjellet for å hjelpe onkel med å flytte saueflokkene til sommerbeite.

Jeg er interessert i bøker, natur, trening og personlig utvikling.
Vi har to katter, Heide og Siri, som vi adopterte fra Dyrebeskyttelsen for snart ett år siden. De er to klumper med pels og klør som lager masse kaos, men enda mer glede. Kattene har sitt eget språk som de snakker både med hverandre og med oss. Hvis jeg og kattene mine klarer å forstå hverandre, så kan alle mennesker også forstå hverandre:-) Jeg synes det er viktig å ha en påminnelse i livet at det finnes mange forskjellige arter i verden.

Kattene Heide og Siri som har et trygt og godt hjem hos Christian og samboeren.
Tilbake til toppen