Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Ellina

#MeetOurTeam - Ellina

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Ellina!

Navn: Ellina Ivleva
Alder: 26 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Rolle: Konsulent
Kommer fra: St.Petersburg, Russland
Når startet du i SYSCO?Teknisk sett startet jeg(fulltid) i august, men jeg vil si at jeg har vært en del av SYSCO familien mye lenger enn det!
Utdanning:Bachelor i Informatikk: Programmering og systemarkitektur

Hvordan ble du kjent med SYSCO og hvordan endte du opp hos oss?

For to år siden var jeg en sulten sjel som var på jakt etter sommerutfordringer. Jeg kjente da flere “Sysconians”, og en av dem – Vitaly Semenov, tipset meg om å søke sommerjobb hos SYSCO. Sånn kom jeg inn i SYSCO-verden for første gang. Den sommeren fikk jeg anledning til å bli kjent med kulturen, miljøet og verdiene til SYSCO fra innsiden. I år fikk jeg være en del av sommerteamet igjen og sammen med tre andre flinke IT-entusiaster implementerte vi en applikasjon for onboarding-prosessen i SYSCO. Jeg synes det var utrolig fascinerende å se hvor mye frihet og tillit man får her uavhengig av nivå man er på. Etter at sommeren var ferdig, gikk jeg over til en fulltidsstilling som junior konsulent og nå jobber jeg med integrasjoner hos en stor SYSCO-kunde.

Les mer om sommerprosjektet som jeg var med på her >

Selv om vi var bare studenter var det fint å oppleve at alle i SYSCO så verdi i oss. Dette var veldig motiverende!

Ellina

Les om hvordan SYSCO jobber med å bygge kultur >

Hvordan var det å begynne i SYSCO?

Onboardingen min har vært veldig myk siden jeg kunne mye om SYSCO fra før og kjente mange som jobber her. En ting som jeg synes er gøy å nevne er at min gode venninne Daria Kormacheva begynte i SYSCO samtidig som meg – en utrolig dyktig frontend entusiast! I SYSCO har jeg mulighet både til å få nye flinke og hyggelige folk i nettverket mitt – og forsterke «koblinger til noder» som jeg allerede har. Er ikke dette kult? 🙂

Kunne du tenke deg en jobb i SYSCO? Les om hvordan det er å jobbe hos oss og se våre ledige stillinger >

Kan du beskrive din første tid i SYSCO?

Den første tiden som fulltidsansatt har vært (og fortsatt er) veldig intens. Det er veldig mye å sette seg inn i når man er nyutdannet.

Jeg fikk reelle oppgaver nesten med en gang – da jeg startet på prosjektet ute hos kunden. Det føltes først som om jeg ble kastet på dypt vann, og nå virker som om jeg kan svømme!

Ellina

Hvilke teknologier jobber du med? Hvordan opplever du muligheten for å påvirke hvilke teknologier du får jobbe med og lære deg? 

Jeg jobber med Oracle Service Bus, og samt med dette prøver jeg å sette meg inn i Azure for det er relevant for prosjektet jeg jobber på, og er generelt en spennende teknologi jeg vil kunne.

Min opplevelse er at SYSCO er veldig støttende når det kommer til egenlæring, og det er veldig fint at vi får mulighet til å holde oss oppdatert på teknologier som er relevante for prosjekter og som vi er interessert i.

Ellina

Hvordan tror du den teknologien du jobber med vil utvikle seg fremover?

Fremtiden er i skyen. De aller fleste selskaper er enten allerede i skyen, eller har startet planlegging for sin skyreise.

Les om Cloud Computing >

Hvordan jobber du i dag?

Jeg jobber i et team, men oppgavene våre er ganske separert fra hverandre og sjeldent er avhengige av hverandre. Så selv om jeg er en del av teamet jobber jeg ganske selvstendig. Min mentor er Vitaly Moshkov – en annen Sysconian jeg jobber ute hos kunde sammen med. Han er en utrolig flink og dyktig integrasjonsutvikler og lærer meg mange OSB- og integrasjons-hemmeligheter. Det er ikke noe «kjære mor» med Vitaly. Ting skal gjøres ordentlig og innen tidsfrist! Det har fungert veldig bra så langt.

Lærekurven er bratt, og det å bli kastet ut av komfortsone er veldig bra for læringsprosessen – selv om det kan være tøft.

Ellina

Har du satt deg noen egne mål for det neste året?

Ja, men jeg tror ikke jeg hadde gjort det uten vårt nye system med Check-ins. Dette er et system som vi har implementert i SYSCO. Da har vi 1:1 samtale månedlig i stedet for 1-2 medarbeidersamtaler i året. Her tar vi opp tema som trivsel, generelle refleksjoner på måneden som har gått, se på målsettinger og sette opp/justere mål for neste måned.
På et slikt Check-in møte har jeg sammen med Lisa Greenquist som er min nærmeste leder, satt noen mål for meg. Jeg vil først og fremst bli flinkere og selvstendig på teknologien jeg jobber med, også vil jeg jobbe mer i Azure-retning. I tillegg til det vil jeg prøve meg på en ny rolle som team lead, hvor jeg vil ha ansvar for oppfølging av sommer/bachelor studenter.

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Det er et godt men samtidig veldig vanskelig spørsmål. Så mye kan skje på 5 år. Jeg tror at sannsynlighet for at jeg er fortsatt en del av SYSCO familien er veldig veldig høy, fordi jeg trives meget godt her. Dyktige og hyggelige kollegaer, fine verdier, fantastisk miljø både faglig og sosialt. Hva mer kan man drømme om? Jeg tror også at om 5 år er jeg spesialist i teknologiene jeg jobber med da. Kanskje det fortsatt er integrasjoner, kanskje det blir noe helt annet. Uansett vil jeg gjerne være dyktig og ha god kontroll på teknologien som min hverdag er bygget rundt.

I SYSCO har jeg dyktige og hyggelige kollegaer, fine verdier, fantastisk miljø både faglig og sosialt. Hva mer kan man drømme om?

Ellina

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Kollegaer ❤️
Mulighet til egen læring! 📗📘
Mulighet til åpen dialog med ledere 🤓

Hva er din Podcast-favoritt?

«Forklart» fra Aftenposten. Det er ikke alltid jeg har tid til å sette meg skikkelig i bakgrunnen av en sak som alle rundt meg snakker om. «Forklart» hjelper meg med å holde meg oppdatert på masse forskjellig som skjer rundt omkring i verden, og alt på 15 minutter. Produktivt, ikke sant?

Har du et forbilde? Hvem er det og hvorfor?

Jeg synes at alle rundt meg (venner, kollegaer, bekjente) har kvaliteter et forbilde kunne hatt. Noen er tøffe, noen er organiserte, noen er alltid sulten på ny kunnskap.

Om jeg absolutt må velge kun en person så er svaret mammaen min.

Ellina

Hun er en fantastisk kvinne som ikke er redd for utfordringer og ingenting kan stoppe henne på vei til hennes mål. Hun er snill, men streng når det trenges. Hun er både tøff og myk. Hun er veldig klokk og kan svarene på alle spørsmålene, men viser aldri at hun vet best. Hun har vært mitt forbilde siden jeg var liten.

Hvilke interesser har du?

Jeg liker å sy. Jeg har lenge prøvd å finne en aktivitet som skulle hjelpe meg å slappe av. Brodere – uff aldri igjen. Strikke – mission impossible. Tegne – har ikke talent for. Så kom det sying. Dette finner jeg veldig avslappende. Jeg synes det er spesielt gøy å sy om ting man allerede eier. Og jeg vil gjerne lære mer om det. Join The Fæbrik er en gjeng jeg følger med og lærer å sy ved hjelp av deres tips og bøker. Anbefales om noen trenger en “entry point” i sy-verden!

En annen ting som ikke alle vet om meg er at jeg liker når folk formidler ting på en fin måte og bruker vakkert språk. Sånne utrykk og fine setninger pleier jeg å skrive ned. Av og til skjer det mens man snakker. 😂

Her sitter jeg å syr på Deichmanske!
Tilbake til toppen