Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Erik

#MeetOurTeam - Erik

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Erik!

Navn: Erik Thomas
Alder: 19 år
Cegal SYSCO-kontor: Stord
Stilling: Lærling IKT-Servicefaget
Kommer fra: Tyskland
År i Cegal SYSCO:1,5 år

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Jeg står jeg opp 5:30 hver dag og begynner på jobb klokken 7:00. Som lærling kan dagen være veldig variert, noe jeg liker veldig godt. Det kan være alt fra at jeg sitter på support og hjelper kunder, til at jeg sitter på drift og løser et utfordrende problem. Men, det meste av tiden jobber jeg på drift.

Hvilke teknologier jobber du med?

Som lærling jobber jeg med det meste av drift som vi leverer til kundene. Mye av det jeg jobber med er Citrix, en sky basert arbeidsplattform, som vi leverer til kundene. Da går det mest i å installere nye programvarer til kunder eller løse feil i løsningen. I tiden fremover ønsker jeg å utvikle meg innen nettverk og infrastruktur, da jeg tror dette vil bli den mest brukte teknologien fremover. Det er så mye enklere å kunne nå arbeidsplassen sin fra hvilken som helst pc, istedenfor å ta pc-en med seg fysisk overalt hvis man ikke trenger det.

Les mer om våre driftstjenester her >

Hva er det beste med å jobbe i Cegal SYSCO?  

Det beste med å jobbe i Cegal SYSCO er muligheten for å utvikle seg – hver dag lærer jeg noe nytt. Jeg har virkelig dyktige kolleger som motiverer meg.

Erik

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Det som driver meg, er at jeg kan bygge kompetanse hver dag på jobb, og det er alltid noe nytt å lære og jeg blir aldri utlært. Samtidig har vi et fantastisk arbeidsmiljø på driftsavdelingen på Stord, og vi hjelper og utfyller hverandre alle sammen. Det motiverer meg til å jobbe og stå på hver dag!

Hva er ditt favorittsitat?

There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning from failure.

Jeg synes dette viser hvordan man når det man vil. Det man ønsker kommer ikke av seg selv, man må jobbe hardt for det.

Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? Iphone
iTunes eller Spotify? Spotify
Podcast eller radio?Radio
Ringe eller sende melding?Ringe
Emoji eller tekst? Tekst
Snapchat eller InstagramInstagram

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg har stor interesse for sport , da spesielt Formel1, fotball og basketball. Min pappa ser Formel 1 hver gang det er racehelg, og helt siden jeg var liten så har vi sett på dette sammen.
Jeg var en aktiv fotballspiller tidligere, men måtte gi meg etter en skade jeg fikk i en trafikkulykke. Jeg følger allikevel aktivt med på fotball, og favorittlaget er Bayern München og favorittspilleren min er Robert Lewandowski. Han vant «Striker of the year» i 2021.

Erik som liten fotballspiller!
Tilbake til toppen