Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Eva

#MeetOurTeam - Eva

Vi har lyst å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Eva!

Navn: Eva Josephine Busck Fensvig
Alder: 26 år
SYSCO-kontor: København
Rolle: Marketing Manager, SYSCO DK
Kommer fra: Danmark
År i SYSCO: 4

Hvordan ser din jobbhverdag vanligvis ut?

Jeg jobber som en slags kobling mellom salg og markedsføring – eller SMARKETING, som det nå også heter! Arbeidsdagen min er aldri den samme, noe som gjør hver dag unik og spennende. Dagen begynner imidlertid alltid med en fin sykkeltur, som gjør meg klar til å tenke innovativt og bidra med kreative ideer til de mange digitale kampanjene, eventene og produktene vi jobber med for å nå ut til kundene våre.

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Det beste med å jobbe i SYSCO er at det er plass til alle uansett alder, kjønn eller nasjonalitet. På kontoret i Danmark sitter vi i felles kontorlandskap, noe som betyr at det aldri er langt til nærmeste kollega. Dette gjør det mulig å sparre på tvers av avdelinger og involvere seg i hverandres arbeid, og ikke minst, lære nye ting.

Jeg setter stor pris på at jeg alltid føler meg verdsatt og ønsket i SYSCO. Med våre forskjellige kompetanser bidrar vi alle til en profesjonell, sterk og vennlig kultur, og interessen for teknologi er felles for oss alle.

Hvilke teknologier/verktøy bruker du i jobben din?

Det meste av arbeidet mitt foregår foran en datamaskin, og jeg benytter mange spennende verktøy. For oversikt og oppgavebehandling i markedsavdelingen bruker vi Trello, som er basert på Kanban-metodikken (to do, doing, done). Hver oppgave blir som et visuelt arbeidskort, hvor vi legger til nødvendig informasjon. Verktøyet sørger for at vi enkelt kan dele informasjon og holde oss oppdatert på aktivitetene som skjer på tvers av de forskjellige lokasjonene i Norge, Sverige og Danmark.

I tillegg bruker jeg Microsoft Teams mye. De fleste av våre teammøter foregår her, vi møtes virtuelt og deler video. I ett av våre faste møter, som vi har kalt Redaksjonsmøte, går vi gjennom publiseringsplanen vår (Trello) og planlegger det som skal publiseres fremover, enten det er en bloggpost, nyhet til websiden, PR eller kampanjer. Vi sparrer sammen om de forskjellige aktivitetene vi har på agendaen, deler tips og triks, og hjelper hverandre med utfordringer den enkelte måtte ha. Ved hjelp av Teams er det også enkelt og raskt å kommunisere via chat, eller dele skjermer når vi trenger det.

Jeg bruker også WordPress, siden nettstedet vårt er bygget rundt WordPress. Og så bruker vi HubSpot som del av vår Inbound Marketing-strategi. Akkurat nå jobber jeg med å ta flere sertifiseringer innenfor HubSpot-universet.

Du har nettopp deltatt i noe som heter Oracle FreshTalent Trainee Program, hva er det?

Det er et traineeprogram som fokuserer på å utdanne unge talenter. Opplæringen gir deg forståelse av hva Oracle Cloud er, hvordan du kommer i gang med skyløsninger og hvilke muligheter det skaper for bedrifter å flytte systemene sine opp i skyen. I tillegg blir man introdusert for de grunnleggende prinsippene innen Design Thinking og hvordan man kan bruke det i praksis.

Hvorfor valgte du å delta på dette?

Siden SYSCO er Oracle Platinum Partner og har mange kunder innenfor dette området synes jeg det var en flott mulighet til å få bedre kunnskap om Oracles produkter og utvikle mine egne ferdigheter.

Hva sitter du igjen med etter endt utdanning?

Jeg har fått god grunnleggende kunnskap om Oracle Cloud, samt innsikt i hvilke fordeler selskaper får ved å flytte til skyen. I tillegg var det kult å lærte om Design Thinking og hvordan dette kan bidra til en mer innovativ tilnærming til å utvikle nye ideer, kampanjer, produkter osv.

Som avslutning av opplæringen skulle vi utvikle et produkt. Min kollega, Dimitrios Tziatzios og jeg samarbeidet og komplimenterte hverandre bra. Dimitrios har en teknisk profil og stod for utviklingen, mens jeg mer kommersiell og stod for businessplanen og lay out. Siden vi hadde blitt introdusert for Oracle Application Express (APEX) i løpet av utdanningen bestemte vi oss for å utvikle en tjeneste kalt SYSCO Data Pension as a Service (DPaaS). En løsning som skal kunne arkivere eldre databaser/data og dermed redusere årlige vedlikeholds-, lisens- og utviklingskostnader – som igjen fører til forbedring av systemenes ytelse og lagringskostnader.

Det var generelt sett et bra opplegg, og gøy å bli undervist av superdyktige spesialister. En ekstra bonus var det å danne nettverk med andre unge talenter fra hele Skandinavia.

Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? iPhone
Itunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Podcast eller Radio? Podcast
Ringe eller sende meldinger? Meldinger
Emoji eller tekst? Emoji
Snapchat eller Instagram? Instagram

Til slutt, du velger podcast fremfor radio – har du noen anbefalinger?

Ja! Min favorittpodcast er danske Mads & Monopolet, hvor lytterne kommer med et problem/dilemma de vil ha monopolets svar på. Monopolet har et skiftende panel med kjente personer som diskuterer dilemmaet og gir gode råd/forslag til løsning.

Tilbake til toppen