Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Inger

#MeetOurTeam – Inger

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Inger!

Navn: Inger Bugge
Alder: 39 år
SYSCO-kontor: Oslo/Lysaker
Stilling: Prosjektleder
Kommer fra: Oslo
År i SYSCO:1 år

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Min arbeidshverdag er veldig variert, og består av ulike møter. Som prosjektleder liker jeg å snakke med folk, og jobber med å strukturere den praktiske gjennomføringen av prosjekter.

Akkurat nå jobber jeg som prosjektleder for en produktleveranse for en av våre store kunder, en paraplyorganisasjon innenfor energibransjen. Dette innebærer parallelle implementeringsprosjekter av produktet SYSCO Connected Energy Hub til alle deltagende selskaper. Jeg trives i grensesnittet mellom IT og forretning, og er opptatt av god kvalitet på leveransene. I SYSCO er jeg så heldig å ha mange dyktige folk rundt meg som gjennomgående kjemper for å gjøre kompleksiteten enklere for kundene. SYSCO gir meg en veldig frihet til å strukturere min egen hverdag, samtidig som god innsats blir godt verdsatt. Friheten, samt alle de fine folkene gir meg masse energi igjennom hverdagen.

Hvilke teknologier jobber du med?

Som prosjektleder bruker jeg mye av prosjektstyringsmalene våre som er basert på Microsoft Project, Excel og Word. I tillegg så bruker vi prosjektstyringsverktøy som Jira og Azure DevOps. Mesteparten av kommunikasjon internt og eksternt går over Teams, og jeg bruker mye tid på nettopp kommunikasjon. Rundt meg i SYSCO er det veldig mange gode krefter med teknisk kompetanse langt over gjennomsnittet. Jeg bøyer meg i støvet for alle triks de kan, og passer på at jeg har en tilstrekkelig forståelse for å fungere som et bindeledd mellom IT og forretning.

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Jeg får energi av å jobbe sammen alle de flinke folkene her. Det er folk som brenner for å skape forretningsverdi gjennom teknologi. Her ønsker jeg spesielt å trekke frem hvordan de utfordrer tradisjonelle måter å løse oppgaver på ved å bruke teknologien, på en moderne og skalerbar måte.

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Kjempeflinke folk med solid kompetanse innenfor teknologi, i tillegg til domene-eksperter.

Inger

SYSCO har en inkluderende kultur, hvor kjerneverdiene er godt implementert gjennom hele organisasjonen. Jeg liker at vi er akkurat passe store, små nok til at meninger blir hørt, samtidig store nok til å gjennomføre komplekse prosjekter.

Les om hvordan SYSCO jobber med å bygge en ustoppelig kultur >

Hjemmekontor eller kontor på jobben?

Jeg synes det er mye bedre på jobben! Det gir enda mer energi å møte folk på kontoret, og sammen løser vi utfordringer på den beste måten. Samtidig som fleksibilitet med bruk av hjemmekontor er fint med to små barn.

Har du noe Podcast favoritt?

Når jeg skal koble av så er «Misjonen med Antonsen og Golden» fantastisk! I tillegg hører jeg på ulike økonomi- og teknologi podcast’er for å følge med på utviklingen i norsk næringsliv. Det kan være økonominyhetene, E24 podden eller Shifter.

Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Begge deler
Emoji eller tekst? Emoji
Snapchat eller Instagram?Begge deler

Har du noe favoritt-sitat?

Jo hardere du jobber, desto mer flaks får du.

Golfspilleren Gary Player

I min tidligere idrettskarriere har jeg lært meg at det sjelden er noen snarveier til mål. Det er stort sett systematisk hardt arbeid som gjelder og evnen til å lære/forbedre seg hele veien.

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg er glad i å være i aktivitet, jeg sykler på sommeren og står på ski på vinteren. Den beste starten på arbeidsdagen er en god sykkeltur ut til jobben på Lysaker (14 km), hoppe gjennom dusjen og nyte en god kopp kaffe mens jeg gjør meg klar til dagens møter.

Jeg har noe så spesielt som en tysk berider-utdannelse, og har temt/ridd inn omtrent 100 unghester. Beriderutdannelsen er det rundt 10 andre som har i Norge, og er en spesialisering i sportsutvikling av hest og ryttere.

Inger

Jeg har konkurrert internasjonalt i 9 ulike land, og har hatt elever som har hevdet seg internasjonalt. Det tilsvarer veldig mange timers hardtrening, noen tårer og masse glede! Jeg vant en god del konkurranser før jeg avsluttet karrieren for 5-6 år siden. Det største var noe som heter tyske bundeschampionatet, og at jeg var kvalifisert til VM for unghester.

Her er Inger avbildet sammen med den da litt ivrige unghesten Lordy, en vårdag i Skåne (2015).
Tilbake til toppen