Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Inna

#MeetOurTeam – Inna

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Inna!

Navn: Inna Shtepa
Alder: 26 år
SYSCO-kontor: Stord
Stilling: Konsulent i EnergyX
Kommer fra: Ukraina
År i SYSCO:1,5 år

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Min typiske arbeidsdag starter med et morgenmøte der vi diskuterer aktuelle oppgaver og lager en plan for dagen. Avhengig av hvilket produkt vi jobber med, kan dagen bestå i å analysere data, utvikle nye rapporter og visualiseringer, eller gjøre endringer i eksisterende rapporter. Dette er alltid styrt av dialog med prosjektgruppen, da rapportene må vise relevante data og oppfylle kundens krav.

Hvilke teknologier jobber du med?

For øyeblikket jobber jeg for det meste med Microsoft Power BI – som er en forretningsanalysetjeneste. I EnergyX jobber vi med utvikling av programvare som hjelper våre kunder med å opprettholde full kontroll og samle inn data og nøkkeltall i hele energiverdikjeden og med moderne og kostnadseffektiv løsning for selskaper som kjøper, selger og transporterer naturgass. I tillegg til hovedprodukter som er EnergyX Control and EnergyX Dispatch, tilbyr vi også en fullt integrert Power BI datasett, rapporter og dashboards.

Power BI består av en Windows-skrivebordsapp kalt Power BI Desktop og en tilkoblet SaaS-tjeneste kalt Power BI-tjeneste. Hovedverktøyet mitt for arbeid er Power BI Desktop. Det gjør det mulig å koble til ulike datakilder, kombinere dem, deretter lage visuelle elementer og samlinger av visuelle elementer. Mye av arbeidet innebærer å bruke Power Query og DAX (språket ble opprettet spesielt for håndtering av datamodeller, ved bruk av formler og uttrykk).

Ellers tilbringer jeg veldig mye tid på Microsoft Teams om dagen, både med kunder og kollegaer.

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Jeg liker virkelig å jobbe med moderne og relevant teknologi. Hver dag møter jeg et stort utvalg av oppgaver eller spørsmål, og det er sjelden svaret eller løsningen ligger på overflaten. Dette er en flott drivkraft som motiverer meg til å forbedre og lære noe nytt.

Inna

Jeg liker også veldig godt kunnskapsdelingslunsjene vi har hver fredag “Friday Lunch Learnings”, dette er en flott mulighet til å lære om hvilke andre prosjekter kollegene våre jobber med. Så har vi jo også Kahoot Quiz og Energy Break-møter som er med på å skape samhold og fin kultur blant kollegaer.

Les saken: Slik skaper SYSCO samhold og kultur når det meste skjer digitalt >

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Jeg digger at jeg får jobbe med et så stort antall fagfolk som alltid er klare til å hjelpe. Det å jobbe i EnergyX-teamet som består av anerkjente eksperter med mange års erfaring er en av de største belønningene. Jeg liker også at jeg hver dag har muligheten til å forbedre og utvikle meg. Videre spiller verdiene våre (Energized, Super skilled og Fuzz fighter), som er innebygd i SYSCO sin ideologi en stor rolle. Alt dette sammen med miljøet, vennligheten og den hyggelige atmosfæren som er i selskapet – er det beste med å jobbe i SYSCO!

På kvinnedagen 8. mars, var du med å frontet en av våre kampanjer. Hva betyr denne dagen for deg?

Kvinnedagen er for meg en feiring av femininitet og kvinner som skriver om historien. Jeg beundrer energiske, morsomme, uavhengige kvinner. Jeg liker å feire dagen, spesielt fordi den bringer folk sammen. Dette gir oss grunn til å støtte hverandre og feire prestasjoner -og den feires ikke bare med kvinner, men også med menn. Kjønnsstereotypier fines fortsatt – det vil sannsynligvis ta generasjoner å virkelig få til endring, men hver gang vi bestemmer oss for å utfordre, kommer vi nærmere målet.

Jeg er veldig glad for at vi i SYSCO legger så stor vekt på mangfold. Mangfold er en grunnleggende byggestein i både næringsliv og liv. Jeg er stolt over at SYSCO prøver å skape team av mennesker med ulike perspektiver, erfaringer og interesser for å fremme nye ideer og perspektiver. Kreativitet og innovasjon trives her, og dette hjelper oss å forstå de forskjellige motivasjonene, forbindelsene og interaksjonene.

Inna

Hva er ditt favorittsitat?

Alt er mulig. Det umulige tar bare lengre tid.

Dan Brown
Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? Android
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Ringe
Emoji eller tekst? Begge deler
Snapchat eller Instagram?Instagram

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg alltid har vært en stor fan av å reise. I løpet universitetstiden besøkte jeg alle byer i Ukraina. Med flyttingen til Norge fikk reisingen enda mer fart, siden naturen her er så utrolig vakker. Og den flotte naturen har ført til en ny hobby – fotografering. På våren og sommeren prøver jeg å tilbringe helgene i telt, og da reiser jeg rundt og overnatter på forskjellige pittoreske steder. Etter bare litt over et år i Norge har jeg flere fotoalbum fylt med fotografier av usedvanlig vakre steder.

Hele livet har jeg betraktet meg selv som en person med en teknisk tankegang og totalt likegyldig mtp. noen form for kreativitet. Men ifm. covid og karanteneperioden, når jeg måtte utsette reisene mine, begynte jeg å gjøre puslespill, løse gåter, male bilder og dyrke potteplanter. Så, karantenetiden hjalp meg rett og slett å gjøre min stue om til et kreativt verksted. Det syns jeg ikke er så verst, til tidligere 100% ikke-kreativ person å være ?

Fjelltur til Stovegolvet 703 moh, Stord.
Tilbake til toppen