Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Madelen

#MeetOurTeam – Madelen

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Madelen!

Navn: Madelen Vestrheim Knutsson
Alder: 55 år
SYSCO-kontor: Stord
Stilling: Daglig leder i SYSCO Finans AS
Kommer fra: Stord
År i SYSCO:7 år

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Å være daglig leder i SYSCO Finans er en særdeles variert og innholdsrik jobb. Ingen dager er like. Som leder er det en del personaladministrasjon og oppfølging. Jeg har også kunder som jeg bistår med rapportering, avstemming og årsoppgjør, samt at jeg utfører alle regnskapsfunksjoner. Og så har vi også ansvar for SYSCO ePortal som vi leverer til mange energiselskaper i Norge. Dette er et sett med verktøy som sørger for effektiv informasjonsflyt mellom fagsystemer og ERP-systemet. Selskapene som har tatt i bruk SYSCO ePortal har redusert tidsbruken på administrasjon og økonomifunksjonen betydelig. Dermed frigjøres det tid som kan brukes på andre oppgaver i selskapet og bidrar til økt produktivitet og mer effektiv administrasjon.

Akkurat nå er jeg med på å forberede SYSCO ePortal Brukerforum som skal avholdes på Gardemoen 26. og 27. oktober. Dette er et årlig arrangement der vi inviterer ePortal-kunder og andre interessenter hvor vi viser nyheter, tips og triks for en mer effektiv bruk av ePortal. Vi tar også opp aktuelle tema innenfor energi og regnskap for våre kunder. Vi har en spennende agenda i år! Nyheter fra Visma-systemer, nye rapporter i vårt rapporteringssystem OSR og vi har med oss to eksterne foredragsholdere som skal snakke om konsernregnskap og om reglene for ny nettleie som trer i kraft fra 1. januar.

Se agenda til vårt SYSCO ePortal Brukerforum her >

Hvilke teknologier jobber du med?

Jeg er økonom og jobber ikke med teknologier slik som mange av mine dyktige kollegaer gjør. Men jeg kan nevne at jeg jobber i de fleste Visma-system, andre ERP-system og CRM-systemet vårt Power Office. Ellers er jeg også innom SYSCOs egnutviklede systemer Timemodul og Anleggsregister (begge er moduler i SYSCO ePortal) og rapporteringssystemet One Stop Reporting.

Les hvordan SYSCO ePortal gir effektiv rapportering og bedre innsikt i økonomien for Skjåk Energi her >

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

I SYSCO har jeg veldig gode og dyktige kollegaer, som besitter mye kunnskap om økonomi/regnskapsføring og systemer/teknologier som vi og kundene våre bruker. Dessuten er kollegaene også svært trivelige med mye positiv energi som de sprer rundt seg.

Vi jobber ofte i prosjekter på tvers av avdelingene. Det å lykkes med slike prosjekter, og få gode tilbakemeldinger fra kundene, gjør at jeg virkelig kjenner på følelsen av å være en del av SYSCOs suksesshistorie.

Madelen
Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? Android
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Det kommer an på, noen ganger er det like effektivt å ringe
Emoji eller tekst? Begge deler
Snapchat eller Instagram?Snapchat

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg elsker å gå tur i fjellet, det føles bra både for kropp og sjel. Vi er så heldige å ha hytte på Hamlagrø i nærheten av Voss og reiser dit så ofte vi kan. Det er mitt «paradis» og jeg nyter fjelluften både vinter og sommertid. Vi har hund av rasen Samojed som krever mye tur, minst en time per dag. Så ja – jeg er mye på tur!

Er også veldig interessert i Formel 1. Jeg ser sjelden sport på TV, men Formel 1-løp vil jeg helst ikke gå glipp av. Tror det kommer av at begge sønnene våre tidligere drev med motorcross. Tror også det har noe med spenningen å gjøre – ofte er det spenning til siste sving. Det er mye som kan skje i et løp og selv om en har det beste utstyret, strategien og føreren, er en ikke sikret å komme først over målstreken.

Fra 1990 til 1995 bodde jeg og min mann i Gavle i Sverige. Jeg jobbet som økonom i avdelingen for eiendomsforvaltning i Landstinget. Jeg fikk god kontakt med kollegaer, også nå, lenge etter at vi flyttet tilbake til Norge. Jeg elsker Sverige, og vi prøver å reise dit ofte for å besøke min manns familie.

På vei til Kiellandbu som ligger mellom Voss og Hardanger.
Tilbake til toppen