Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Petter

#MeetOurTeam – Petter

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Petter!

Navn: Petter Minge
Alder: 48 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Stilling: Direktør Database & Infrastruktur
Kommer fra: Sarpsborg, men bor på Langhus
År i SYSCO:3 år

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Den kan for tiden beskrives med ett ord: HEKTISK. Jeg har sikkert 20 baller i luften til enhver tid, i tillegg til at de fleste dagene er fylt opp med teamsmøter. Dette er en hverdag jeg trives bra med, selv om man til tider må ta seg selv i nakken for å roe litt ned. Det er så mye spennende som skjer og dagene flyr unna altfor fort.

Hvilke teknologier jobber du med?

Jeg har jobbet med Oracle-teknologi i over 20 år, og har fordypet meg i høytilgjengelighetsløsninger og løsningsoptimalisering spesielt rundt database og databaseovervåkning. Jeg får dessverre ikke tid til mye hands-on lenger, men får brukt både gammel og ny kompetanse i forbindelse med arkitektur, rådgivning og prosjektgjennomføring. Rollen min har sklidd mer over til salg, rådgivning og teknisk prosjektledelse, for å kunne gi og gjennomføre løsninger etter kundenes krav og behov.

Les saken: Har du sikret databasemiljøet ditt godt nok mot datatap og nedetid? >

Les saken: Hvordan takler din bedrift en datakrasj? >

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Vi får stadig nye spennende kunder og prosjekter, og når teamet leverer gang på gang, så får jeg gåsehud.

Petter

Å jobbe sammen med dyktige folk med “growth mindset” og sterkt eierskap gjør at jeg trives veldig godt. Jobb har alltid vært en viktig del av livet mitt og kanskje også vært med å definere meg. Jeg er veldig opptatt av frihet under ansvar, topp leveranse og å jobbe i team. Det å kunne være med å påvirke og lage gode historier gjør at det er gøy å dra på jobb.

Les saken: SYSCO holder Lovisenbergs databaser i gang – alltid >

Les saken: SYSCO hjalp Helse Nord til suksess med ny Oracle-plattform >

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

SYSCO har så mange gode verdier og holdninger som gjør at jeg er virkelig stolt av å jobbe her. Når man har dette på plass, så får man også frem engasjement og trivsel, som igjen skaper fornøyde kunder.

Når man til daglig jobber med energiske fuzz fightere med en god dose, ja-mentalitet og sterkt eierskap til det man leverer, så må man jo bare trives.

Petter

Hvilken app bruker du mest og hvorfor?

Kalenderen. Jeg har delt kalender med kona, og der ligger det mye man må huske på, haha!

Har du et favorittsitat?

Jeg liker at man kommer litt ut av komfortsonen innimellom, der syns jeg Pippi er klok:

«Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert.»

Pippi
Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Meldinger
Emoji eller tekst? En miks
Podcast eller Radio?Radio

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg elsker sjøen og båtliv. Vi hadde seilbåt i mange år, men har byttet den ut med motorbåt nå. Seilingen får jeg uansett dekket av at vi pleier å leie seilbåt i Kroatia 1-2 uker på sommeren (blir nok dit neste sommer om pandemien tillater det). Min store «nye» lidenskap er golf. Man får utfordret seg selv, tatt pause fra jobb-hodet, truffet venner og nye folk, samt en liten dose mosjon. Noe ikke så mange vet er at jeg gjennomførte Nordmarka skogsmaraton i 2007 på 4:36. Ett par kilo lettere enn jeg er idag, men likevel, jeg er veldig stolt over den prestasjonen!

Her hadde min kone og jeg arrangert en etterlengtet golftur til Trysil, hvor første sted var Atlungstad Golfbane som ligger ved Mjøsa på Hamar-siden. Og ja…. jeg kom over vannet ?
Tilbake til toppen