Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Ryan

#MeetOurTeam – Ryan

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Ryan!

Navn: Ryan Phillips
Alder: 40 år
SYSCO-kontor: Oslo/Lysaker
Stilling: Technical Product Owner for SYSCO Connected Energy Hub
Kommer fra: England
År i SYSCO:1 år

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Som teknisk produkteier for SYSCO Connected Energy Hub går mye av dagen med til møter, samtaler med teamet mitt, planlegging av fremtidige produktlanseringer og budsjettkontroll. Mitt ansvar som produkteier er at jeg kontrollerer alt som skal gjøres av diverse oppgaver og sørger for at vi gir produktet mer verdi for kundene og SYSCO. Jeg leder teamet av utviklere, testere, arkitekter og teknisk leder.

Hvordan jobber dere, bruker dere noen smarte metoder eller teknikker?

Vi bruker for eksempel scrum, og også gode metoder for automatisert testing/testautomatisering for å nevne noe.

Hvilke teknologier jobber du med?

Vi jobber blandt annet med Azure, DevOps, C# og .Net. Teknologiene vi bruker gir oss muligheten til å kontinuerlig utvikle og distribuere våre produkter. Målet er å gi kundene våre det absolutt beste mulige produktet på markedet. SYSCO Connected Energy Hub, som jeg jobber med, er en fleksibel, moderne og skalerbar MAFI-løsning (måling, avregning, fakturering, innkreving), eller et så-kalt KIS-system. Løsningen er skreddersydd for nett- og markedsselskaper i energibransjen.

Les mer om SYSCO Connected Energy Hub her >

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Jeg vil bidra til å gjøre SYSCO Connected Energy Hub til det beste produktet for energimarkedet i Norge og Skandinavia. Jeg har et team med svært talentfulle tekniske ressurser, som det er helt fantastisk å jobbe med. Jeg trives veldig godt i SYSCO – og i min rolle. Våkner hver dag ivrig etter å starte arbeidsdagen!

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Folkene – alle er talentfulle! Alle ønsker å være best mulig og levere det beste til kundene våre.

Ryan
Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify & YouTube
Streaming eller lineær-tv? Helst streaming
Ringe eller SMS? SMS
Emoji eller tekst? En god blanding
Snapchat eller Instagram?Instagram

Har du noe favoritt-sitat?

If you are working on something exciting that you really care about, you do not have to be pushed. The vision pulls you.

Steve Jobs

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg elsker å tilbringe tid med datteren min, på 5 år. Ellers handler alt om sport – fotball, cricket, golf og hesteløp. Tottenham er mitt lag, pappa er Tottenham-fan så jeg hadde ikke noe valg. Cricket er en veldig stor idrett i England, men det er begynner å bli veldig mange som spiller dette i Norge også. Det er klubber i både Oslo, Trondheim og Bergen. Jeg har spilt for Oslo Aliens Cricket Club i mange år. Og så eier jeg aksjer i fire løpshester i England, min favoritt, og beste hest heter “Getaway Trump”.

Jeg har også spilt gitar i mange år, skrevet låter og vært med i et par band – Sticky Wicket og Dam Remoras. I våre glansdager hadde vi flere konserter i Oslo. Drømmejobben er å være rockestjerne ?

Ryan Phillips SYSCO
Bildet: Da Ryan spilte cricket denne gangen ble han berømt i Oxford England, men av feil grunn! Alle som liker cricket vil forstå hvorfor.
Tilbake til toppen