Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Thomas

#MeetOurTeam - Thomas

Vi har lyst å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Thomas!

Navn: Thomas Kallevik
Alder: 34 år
SYSCO-kontor: Haugesund
Rolle: Teknisk arkitekt / systemutvikler
Kommer fra: Bygda Kallevik i Førresfjorden i Tysvær Kommune
År i SYSCO:8 år

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Jobbhverdagen starter ofte litt hektisk, med å få ungene ut og levert i barnehagen. Når jeg kommer på kontoret er det å lese e-post og få oversikt før “stand-up” med resten av teamet. Resten av dagen er veldig variert, men det går mye i utvikling av ny funksjonalitet, løsning av problemer og bugs, hjelpe kollegaer, kontroll (review) av kode som andre har laget, kundemøter og planleggingsmøter for endringer og ny funksjonalitet. De siste årene har jeg jobbet mye med vår kunde Vigilo.

Les om hvordan SYSCO hjelper Vigilo her >

Hvilke teknologier jobber du med?

Jeg jobber primært med back-end teknologier i .NET Framework og .NET Core, med C# som programmeringsspråk. I tillegg blir det mye forskjellige teknologier og løsninger i tilknytning til dette. Eksempler på dette kan være Azure, MySQL-databaser, Oracle-databaser, PowerShell, Jenkins til bygg og deploy (CI/CD).

I tillegg, som teknisk arkitekt, er man i berøring med teknologiene i hele systemet, inkludert front-end og integrasjoner. Så her er det HTML, CSS, Javascript og React i front-end, samt Java og Camel i integrasjoner.

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Det er gøy er å finne gode løsninger på kundens utfordringer og problemer, både teknisk og funksjonelt. Dette innebærer heldigvis ofte at jeg får utfordret meg selv og lært noe nytt.

Thomas

Det er også viktig og spennende å få være med på de fleste delene av et prosjekt, deriblant planlegging, kundemøter, spesifikasjon av tekniske og funksjonelle løsninger – og som utvikler, selvsagt selve implementeringen.

I 2019 ble du kåret til årets SYSCO Tech Superhero, Thomas! Hva vil det si å være en Tech Superhero, og hva betyr denne anerkjennelsen for deg?

Basert på tilbakemeldingene jeg fikk når jeg mottok anerkjennelsen så vil det si at man har “kundens beste” som sin klare målsetning. Så ja, jeg ønsker alltid å løse faglige utfordringer og lage gode løsninger, slik at kunden får oppfylt sine krav og opplever suksess. Jeg må jo også si at en slik anerkjennelse er veldig hyggelig å få, og gir en bekreftelse på at man gjør en god jobb.

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Det beste med å jobbe i SYSCO er varierte arbeidsoppgaver, frihet til å kunne styre egen hverdag, og påvirkningskraften vi har på egen karriereretning – muligheten for å lære nye ting.

I SYSCO har vi en god og solid ledelse som lytter til det vi har å si, derfor føles selskapet som “lite” selv om det har blitt ganske stort.

Thomas
Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? Android
Itunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Podcast eller Radio? Podcast, og radio i bilen
Ringe eller sende meldinger? Meldinger
Emoji eller tekst? Tekst
Snapchat eller Instagram? Liker best Instagram, hvor øyeblikkene faktisk bevares

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg er glad i prosjekter på hjemmebane. Brukte blant annet all fritid i 3 år på totalrenovering av hus, alt fra drenering til listing (eneste unntak er maling, som jeg misliker sterkt, haha). Jeg vokste opp på landsbygda og har gjennom hele oppveksten fått være med på alt mulig. Jeg syns det er kjekt å gjøre nytte for meg, enten det er i skogen med motorsag, med traktor, eller hjemme med hammer og sag.

Ellers har interessene vært mye datarelatert. Har drevet dataklubb for barn og ungdom, og vært leder for flere datatreff, GameCage, og Destination Six i SYSCO Arena.

I tillegg har min gode SYSCO-kollega Knut Ivar vekket liv i en jegerprøve som har ligget latent siden 2005. Så i høst har det også gått litt i jakt på blant annet rådyr.

Thomas
Thomas SYSCO
Tilbake til toppen