Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Trude

#MeetOurTeam – Trude

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Trude!

Navn: Trude Ruud Nyhus
Alder: 43 år
SYSCO-kontor: Lysaker
Stilling: Bid Manager, ansvarlig for anbudsprosesser
Kommer fra: Drammen
År i SYSCO:3 år

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Arbeidsdagen min er veldig variert, og det er noe av det jeg liker med jobben. Jeg starter alltid med å sjekke mail og kalender, deretter planlegge arbeidsdagen. Dersom jeg jobber med tilbud til en kunde så er dagen full av planlegging, administrering og koordinering med tilbudsteamet. Jeg jobber med å forme salgsstrategi og -budskap og skriver tilbudsdokumenter. Jeg bruker også tid på å oppdatere CVer i CV Partner – så en oppfordring fra meg er: “Oppdater CV-ene deres fortløpende”. CVen er ofte det første en kunde ser – og førsteinntrykk teller!

Hvilke teknologier jobber du med?

Siden jeg ikke er teknolog så har jeg ingen spennende teknologier på blokken, men bruker standard arbeidsverktøy som Excel, Powerpoint, Word, Microsoft Teams og ulike verktøy for samarbeid på tvers av selskaper som Slack og Google.

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Jeg elsker rollen min og arbeidsoppgavene som følger med. Jeg har en leder som backer meg opp og utfordrer meg og i tillegg kollegaer som lærer meg masse nytt hver dag. Det motiverer.

Trude

Det er gøy og spennende at ingen arbeidsdag er lik. Å jobbe på tvers av selskapet både med Consulting, Produkt og Services gjør at jeg kjenner organisasjonen godt og har et stort nettverk å spille på. Aldri en kjedelig dag!

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

Uten tvil kollegaene mine. Jeg jobber med flotte, smarte og hyggelige kollegaer som alltid hjelper når jeg spør og leverer – selv på veldig kort varsel.

Trude

Du er frivillig i ODA Nettverk, som arrangerer “Inspirasjonsdagen” den 7. mai, hvor tema er Digital Divide. Kan du si litt om dette?

Jeg jobber som frivillig i ODA Nettverk, som er nordens ledende nettverk for kvinner i Tech. Akkurat nå jobber vi intenst med å få alt klart til Inspirasjonsdagen den 7. mai. Det siste året har virkelig satt fart på digitaliseringen, med nye, innovative løsninger, samtidig som det også blir stadig større digitale skiller og digitalt utenforskap. På Inspirasjonsdagen vil vi få høre noen av de fremste ekspertene på temaet fortelle om muligheter, risiko, og hva vi alle kan gjøre for å minske det digitale klasseskillet (Digital Divide).
 
Konferansen er gratis, på engelsk, digital og åpen for absolutt alle som er interessert i teknologi og mangfold, eller som bare ønsker å bli inspirert. Les mer og meld deg på her >

SYSCO er Platinum Partner med ODA Nettverk, og vil også være representert på konferansen, noe som gjør det ekstra gøy og meningsfult å bruke tid på dette.

Les saken: Vår CEO Dagfinn Ringås er finalist til likestillingspris for andre år på rad >

Hva er ditt favorittsitat?

“Survival is insufficient”

Skulle ønske jeg kunne si Shakespeare, men er fra Seven of Nine i Startrek
Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Meldinger
Emoji eller tekst? Tekst
Snapchat eller Instagram?Instagram

Har du noen Podcast-favoritter?

The Guardian Books Podcast. Jeg elsker å lese og å høre intervjuer med forfattere, diskusjoner forfattere imellom og få boktips. Guilty pleasure er “My favourite murder”, en miks av true crime historier og stand-up ledet av de amerikanske komikerne Karen Kilgariff og Georgia Hardstark.

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg er veldig glad i å lese, kjøre- og gå på ski, gå tur i skogen og er en sporadisk jogger. Mine pre-teens på åtte og ti år holder meg oppdatert på dansemoves og er gode til å fortelle meg når jeg er teit og gammeldags – visstnok er det ingen som sier “kult” lenger. Jeg var sportsdanser da jeg gikk på barne-og ungdomsskolen og deltok bl.a. i NM – og så har jeg undervist i dans i Skottland.

Hovedoppgaven min fra Glasgow Caledonian University (anno 2005) var “A linguistic analysis of sex and the city”. Hvor jeg skrev om Carrie, Samantha, Charlotte og Mirandas forskjell på språkbruk i private og offentlige rom. Konklusjonen viste at damene hadde en mer «dristig og kreativ» ordbruk når de var på f.eks. restaurant, i yogastudio, gående i Central Park etc. enn når de var hjemme / på besøk hos hverandre.

Noe av det Trude liker aller best – stå på ski med familien. Her med en av de to jentene sine.
Tilbake til toppen