Hopp til innholdet

#MeetOurTeam – Ulrika

#MeetOurTeam – Ulrika

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Ulrika!

Navn: Ulrika Palmgren
Alder: 49 år
SYSCO-kontor: Stockholm
Stilling: Ansvarlig for salg og rekruttering
Kommer fra: Opprinnelig Göteborg, men har bodd i Stockholm i over 20 år
År i SYSCO:5 år

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

I Covid-tiden er hverdagen min veldig annerledes enn før Covid, da dagene mine tidligere hadde mange fantastiske fysiske møter med folk. Imidlertid passer jeg på å opprettholde rutinene mine, hver dag står jeg opp kl. 06.30 (en time senere enn før, siden jeg nå unngår reisetid). Så dusj, kaffe, gå gjennom morgennyhetene, vekke barna og lufte hunden.

Kl. 08.00 begynner dagen min forran datamaskinen, som på overflaten ser lik ut hver dag, men det er den langt ifra – det er stadig nye, spennende oppgaver og utfordringer. Jeg går gjennom e-post, booker møter, ser etter nye talenter, lager presentasjoner, er i teams/telefonmøter osv. Slik fortsetter dagen til kl. 17.00, men jeg må si jeg er stort sett konstant påkoblet. Svarer ofte på både e-post og tar telefoner utover kvelden også. Arbeidet mitt er sånn sett ganske integrert i privatlivet mitt, og det er slik jeg vil ha det!

Hvilke teknologier jobber du med?

Jeg er ikke tekniker, så spørsmålet vil for meg være litt overmodig å svare på, men jeg selger både drifts- og konsulenttjenester innen hele spekteret av teknologier vi leverer innen drift og overvåkning av IT-systemer.

Hva driver deg på jobb og i din rolle, hva er gøy?

Jeg er et ”folkemenneske”, jeg elsker å møte mennesker og er virkelig interessert i å forstå dem – hva som driver dem og hvordan vi kan jobbe sammen på en god måte, enten det er kunder eller kollegaer.

Ulrika

Hva er det beste med å jobbe i SYSCO?

SYSCO har et syn på mennesker som jeg står for – og vi har et engasjement for samfunnet som er viktig for meg.

Ulrika

Elsker å jobbe med alle disse smarte menneskene i SYSCO som gjør fantastiske ting for kundene våre! Jeg er en person som legger stor vekt på verdier og da er det viktig for meg å ha et sterkt verdisett i selskapet jeg jobber for. Det har jeg i SYSCO.

Verdens kvinnedag 8. mars har nettopp vært, der var du med å frontet en av våre kampanjer. Hvilken sak brenner du mest for i denne sammenhengen?

Fremfor alt brenner jeg for at unge kvinner skal tenke at alt er mulig, få den grunnleggende selvtilliten de fortjener og tro på at de kan bli akkurat det de vil – uten å føle noen form for restriksjon fordi de er kvinne. Jeg mener også at vi kvinner kan bli enda flinkere til å støtte og coache hverandre – sammen kan vi flytte fjell!

Hva er ditt favorittsitat?

Ta alltid gleden ut på forhånd, det verste som kan skje er at du har vært lykkelig unødvendig!

Hva foretrekker du?
Android eller iPhone? iPhone
iTunes eller Spotify? Spotify
Streaming eller lineær-tv? Streaming
Ringe eller SMS? Ringe – eller enda bedre, treffes!
Emoji eller tekst? God blanding
Snapchat eller Instagram?Ingen av de

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Mannen min mener jeg er den “eldste personen” i verden… Jeg plukker sopp, lager slow food, leser masse bøker og har dype diskusjoner med hunden, haha!

Jeg leser flere bøker i måneden, er med i bokklubb med venner og elsker nervepirrende spenningsbøker! Tror den aller beste boka jeg har lest er 1793 av Niklas Natt och Dag.

Jeg er også veldig interessert i mat. Jeg bruker så mye lokalprodusert som mulig og er en jevn kunde hos Reko-ringen (lokal mat med kjent opprinnelse hvor du kan handle og spise i henhold til årstid og du kan møte personen som produserer maten). Mine favoritter er å lage er Pulled Pork på villsvin og Boeuf Bourgignon, som begge får stå å koke i mange timer.

Hele høsten finner du meg dypt inne i soppskogene på Ekerø, og mine to sopptørkere går i full fart hele sesongen. Jeg plukker mange forskjellige sorter, men favorittene er Granmatriske og Blek Piggsopp, som er fantastiske i lapskaus og pasta. Jeg mener faktisk at Kantareller er overvurderte! Ta gjerne kontakt om du vil bli med ut på sopptur.

Ulrika i soppskogen: Samtidig med soppsesongen er det jaktsesong. Ulrika sier hun har elendig orienteringssans, og passer derfor alltid på å bruke fargerike klær på turene sine, for å være sikker på at hun ikke skulle være så uheldig at jeg ble forvekslet med et dyr.
Tilbake til toppen