Vi snur komplekse IT utfordringer til digitale suk­sess­his­to­ri­er!

SYSCO Level Solar

SYSCO leverer smarte apper til energibransjen som er enkle å ta i bruk. Vår superkraft er å få ulike teknologier til å fungere sammen. Det krever solid bransjekunnskap om energisektoren. Av oss får du gode råd, trygg drift av databaser og overvåkning av IT- infrastruktur.

Kompleksitet gjort enkelt

IT blir stadig mer komplekst. For å få alle systemer til å virke sammen, trenger du en partner som forstår tre ting: bransjen din, de etablerte systemene du allerede har, og nye teknologier for skylagring og datastrømmer.

Se våre tjenester

Solid bransjekunnskap

Vi stiller med tung kompetanse på nye skyteknologier, og lang erfaring med IT-systemer. Slik hjelper vi virksomheter til å orientere seg i et IT-landskap i konstant forandring – med mål om å skape mange nye digitale suksesshistorier.

Les mer om vår ekspertise

Samfunnsansvar

Vi er opptatt av meningsfylt arbeid – ikke bare i leveransene våre. Sosialt ansvar, bærekraft og mangfold er tre hjertesaker i SYSCO.

Vi gir tilbake til samfunnet gjennom SYSCO Fundation – en stiftelse opprettet på initiativ fra de ansatte. Vi ser at å hjelpe andre gjør oss engasjerte, og har en positiv effekt på arbeidsmiljøet. Siden 2012 har vi støttet både enkeltmennesker og organisasjoner som trenger hjelp – lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Våre hjertesaker

Vårt største og viktigste initiativ er et samarbeid vi har startet med Kripos for å forebygge overgrep mot barn og unge på nett. SYSCO er et teknologiselskap,…

Les mer

Vi har som mål i SYSCO å bygge et sagnomsust selskap som våre ansatte digger å jobbe for, og som kundene våre elsker å jobbe med. Det får vi aldri til uten…

Les mer

Miljø er en av våre hjertesaker. Vi ønsker å bruke digitalisering til å skape mer miljøvennlige løsninger både hos oss selv og hos kundene våre, og vurderer…

Les mer

Våre verdier:

Energized

We are positive and solution oriented people who bring energy to colleagues and customers every day. This is how we attract the most rewarding assignments and the most dedicated people.

Super skilled

We are black belts in relevant technology, and experts in energy – or have aspirations to become so. This gives us the confidence we need to solve new, complex challenges, and the knowledge required to turn a problem into a digital success story.

Fuzz fighter

We are problem solvers. We are easy to work with and we find clever ways around problems in order to fight our customers daily IT-fuzz.

Har du lyst til å ta en mer detaljert samtale?

Send en kortfattet forespørsel til oss og den mest relevante kontakten vil komme tilbake til deg straks

Dagfinn Ringås

CEO SYSCO Group

  • Telefon +47 971 43 146

Dagfinn Ringås, LinkedIn

[javascript protected email address]