Hopp til innholdet

Automatisering

Hva er Automatisering? 

Automatisering, automasjon eller mekanisering, er teknikken å få systemer til å fungere uten, eller med liten grad av menneskelig medvirkning. Automatisering benyttes på alle områder der man vil erstatte menneskelig arbeidskraft med selvvirkende systemer; for eksempel i industri, handel, transport og så videre. 

Automatisering ble først tatt i bruk under den industrielle revolusjon mot slutten av 1700-tallet. Den gang bestod automatiseringen først og fremst av at maskiner erstattet menneskelig muskelkraft. Det store gjennombruddet for automatiseringen kom i 1920-årene i Henry Fords bilfabrikk i USA. Med første verdenskrig ble begrepet automatisering vanlig. 

SYSCO og Automatisering: 

I SYSCO hjelper vi våre kunder med automatisering av prosesser med formål om å være raskere, mer effektive og mer nøyaktige. Vi leverer for eksempel en ChatbotElivia, som er bygget på kunstig intelligens. Bruk av en slik chatbot er et godt eksempel på hvordan du kan automatisere i din virksomhet. 

Les utdrag fra artikkel: Regnskap Norge sitt magasin, Regnskap og Økonomi, har intervjuet SYSCO om Business Intelligence og kunstig intelligens> 

Les om: Data og Analytics i SYSCO her > 

Les om: Hvordan du kan automatisere med vår Chatbot Elivia > 

Relaterte ord: 

Tilbake til toppen