Hopp til innholdet

Business Intelligence (BI)

Hva er Business Intelligence (BI)?  

Business Intelligence (BI) er et IT-verktøy (programvare) som samler inn og analyserer informasjon som finnes i bedriftens ulike datasystemer. BI er vanligvis koblet til et datavarehus – en datahub som huser informasjon som er hentet fra bedriftens forretningssystemer, andre programmer og eventuelt eksterne kilder.  

BI brukes for å gi bedre virksomhetsstyring og ditto grunnlag for planlegging og fremtidige beslutninger. Oracle og Microsoft er blant de største leverandørene av Business Intelligence-løsninger.  

SYSCO og Business Intelligence:

I SYSCO har vi rundt 30 konsulenter som jobber daglig med denne type leveranser og prosjekter hos mange store og små norske kunder. Vi har erfaring fra en rekke bransjer og vi jobber i hovedsak med teknologier fra Oracle og Microsoft.  

Våre konsulenter jobber med datavisualisering og utvikling av smarte analyser og gir dermed kundene våre muligheten til å gjøre smartere og riktigere beslutninger. Målet for mange kunder i dag er å bli mer datadrevne. For å klare dette må data samles inn, struktureres og lagres på riktige plattformer, enten tradisjonelle strukturerte relasjonelle datavarehus eller stordataløsninger. Hele arkitekturen for å bli en datadrevet organisasjon kan plasseres i sky og våre konsulenter har bred erfaring på både å bygge og flytte løsninger fra on-premise til cloud. 

Les utdrag fra artikkelen: Regnskap Norge sitt magasin, Regnskap og Økonomi, har intervjuet SYSCO om Business Intelligence og kunstig intelligens. > 

Les om hvordan SYSCO hjelper NRK: NRK var først i Norden med Oracle BI i skyen >

Les om: Våre superdyktige konsulenter >

Relaterte ord: 

Tilbake til toppen