Hopp til innholdet

Cloud Native

Hva er Cloud Native? 

Cloud Native er en tilnærming til å bygge og kjøre systemer som utnytter fordelene med leveransemodellen Cloud Computing (IaaSPaaSSaaS) gjennom en kombinasjon av verktøy og beste praksis.  Dette gjelder skalerbare applikasjoner i moderne og dynamiske miljøer som private, offentlige og hybride skyer.

Når bedrifter bygger og driver applikasjoner ved hjelp av en Cloud Native-arkitektur, kan de bringe de nye ideer til markedet raskere – og svare tidligere på kundenes krav. Containers, Service Mesh, Microservices og deklarative APIer er gode eksempler på denne tilnærmingen.

SYSCO og Cloud Native: 

SYSCO har investert mye i Cloud Native reisen, og vi hjelper kundene våre å navigere i et landskap som kan være ganske overveldende, og fokuserer på teknologiene som er relevante for modernisering av eksisterende systemer og for innovasjon. Akkurat nå jobber vi i verktøy innen mange viktige teknologier som regnes som Cloud Native, for å nevne noen: KafkaKubernetesAzure Data Factory, Zipkin eller Hashistacken

Vi er også godt kjent med moderne mønstre som er nyttige for bruk av denne tankegangen, for eksempel: Infrastructure as Code, GitOps.

Se Cloud Native-relevant presentasjon fra en av våre spesialister her >

Møt Arturo – en av våre Cloud Native eksperter >

Relaterte ord: 

Tilbake til toppen