Hopp til innholdet

EnergyX

Hva er EnergyX?  

EnergyX er en avdeling i SYSCO som utvikler og leverer produkter og tjenester knyttet til innsamling og validering av nøkkeltall brukt i sentrale forretningsprosesser gjennom energi-verdikjeden; fra produksjon til salg. Avdelingen består av anerkjente forretningskonsulenter, produktutviklere og systemutviklere med gjennomsnittlig 15 års erfaring med å utvikle, implementere og supportere markedsledende software til de største energiselskapene i verden.  

EnergyX sin visjon er “to get everyone working on the same version of the truth”. Dette jobber de for å gjøre ved å utvikle og levere ny, moderne og lettbent software som skal samle inn, validere og revidere nøkkeldata brukt for å få kontroll over produserte volum fra opphav til salgspunkt – både for onshore og offshore energiproduksjon, for olje, gass, sol og vind. 

Hva løser EnergyX for våre kunder? 

  • Gjør enkelt tilgjengelig en data lake for validerte produksjonsdata til bruk for hele organisasjonen 
  • Automatiserer datafangst fra en lang rekke kilder, og håndterer både strukturerte og ustrukturerte data i prosessen 
  • Automatiserer validering og revidering av data 
  • Visualisering av alle datapunkter i verdikjeden med sporing av data tilbake til opphav 
  • Enkel drift, vedlikehold og oppgradering av løsning 

HCM Control 

Automatiserer innsamling og validering av målt, beregnet og rapportert produksjonsvolum fra opphav til salgspunkt. Software «født i skyen», alltid på, alltid oppdatert. Fullt ut transparent, med støtte for datarevisjoner og med referanse til dataopphav. 

Tjenester 

  • Forretnings- og teknologikonsulenter. Våre konsulenter forstår kritiske forretningsprosesser og kan implementere teknologi som gir forretningsverdi av data. 
  • Prosjektledelse. Vi har erfarne prosjektledere med lang, internasjonal erfaring fra implementering av forretningskritiske løsninger. 
  • Revisjonsstøtte. Rådgivning og støtte gjennom revisjonsprosesser innenfor HCA/HCM-området. 
  • Applikasjonsforvaltning. Forvaltningstjenester for overvåkning, kontroll og ytelsesoptimalisering av HCA/HCM systemer. 
  • Rapportering. Fullt integrerte Power BI datasett, rapporter og dashboard akseleratorer for rask uthenting av verdi fra innsamlede data. 

EnergyX leverer i dag sine produkter og tjenester til en rekke selskap og organisasjoner, både nasjonalt og internasjonalt. Noen av kundene vi jobber med er Gassco, Wintershall Dea, AkerBP, Vår Energi, Repsol, INEOS, EASEE-gas og Norsk olje & gas. 

Les mer om SYSCO og EnergyX her > 

Relaterte ord:  

Hydrocarbon Management (HCM), Hydrocarbon Accounting (HCA), Production Allocation, Allocation, Deferement, EASEE-gas, AS4, EDIGAS, Edig@s, Capacity Management, Balancing, Trading, Gas Messaging, Shipper, Supplier, Gas, Gas Capacity, Nomination, Matching, Dispatching.

Tilbake til toppen