Hopp til innholdet

EnergyX

Hva er EnergyX?  

EnergyX er SYSCOs avdeling som utvikler produkter som sporer, kontrollerer og validerer nøkkeldata fra hele verdikjeden for produksjon av energi.
SYSCO EnergyX består av ansatte med lang erfaring i utvikling av programvare og løsninger for kraftbransjen og olje- og gassindustrien.  

EnergyX sin visjon er “to get everyone working on the same version of the truth”. Dette gjør de ved å utvikle og levere ny, moderne og lettbent software som skal samle inn, validere og revidere nøkkeldata brukt for å få kontroll over produserte volum fra opphav til salgspunkt – både for onshore og offshore energiproduksjon, for olje, gass, sol og vind. 

SYSCO EnergyX

 SYSCO EnergyX har utviklet produkter som EnergyX Control og EnergyX Dispatch:

  • EnergyX Control gir full kontroll på innsamling og validering av energidata – fra produksjon til salg.
  • EnergyX Dispatch er en moderne og kost­nads­ef­fek­tiv løsning for selskaper som kjøper, selger og trans­por­te­rer naturgass.

Våre produkter er smarte og moderne skyapplikasjoner, som raskt lar deg få kontroll over dine nøkkeldata. Samtidig introduserer vi en automatisert og avviksbasert arbeidsflyt som øker effektiviteten og nøyaktigheten i de ulike teamene som bruker disse dataene daglig.

Våre produkter skaper trygghet til datagrunnlaget fordi de automatiserer innsamling, validering, sporbarhet og visualisering av nøkkeldata. Med én felles database jobber alle i selskapet med den samme versjonen og det samme datagrunnlaget.

EnergyX leverer i dag sine produkter og tjenester til en rekke selskap og organisasjoner, både nasjonalt og internasjonalt. Noen av kundene vi jobber med er Gassco, Wintershall Dea, AkerBP, Vår Energi, Repsol, INEOS, EASEE-gas og Norsk olje & gas. 

Les mer om SYSCO og EnergyX her > 

Relaterte ord:  

Tilbake til toppen