Hopp til innholdet

Oracle Exadata

SYSCO holder Oracle Exadata seminar 24 november i Oslo – les mer her >

Hva er Oracle Exadata? 

Oracle Exadata er en IT-plattform som er optimalisert for å kjøre Oracle databaser. Oracle Exadata har helt unik software og maskinvareløsninger, som gir svært høy ytelse, med et minimum av lisenser.

Oracle Exadata ble introdusert i 2008, og siden oktober 2015 har den vært tilgjengelig enten som et lokalt produkt (On-premises) eller via Oracle Cloud som en abonnementstjeneste, kjent som Exadata Cloud Service og Exadata Cloud@Customer.

Exadata Cloud@Customer er i likhet med Exadata «on-premise» lokalisert i kundens driftsenter, mens Exadata Cloud Service er en dedikert maskinvare i Oracle’s driftsenter (Cloud).

Exadata Cloud Service

Med Exadata Cloud Service får du utnytte den kombinerte kraften til Exadata og Oracle Cloud. Du har full tilgang til funksjonene og operasjonene som er tilgjengelige med Oracle Database, med Oracle som eier og administrator av Exadata-infrastrukturen. 

Som kunde kan du skalere en Exadata Cloud Service-konfigurasjon for å oppfylle krav til arbeidsmengde og kun betale for de beregnede ressursene du trenger.  Tjenesten inkluderer alle Oracle Enterprise Opsjonene.  Exadata Cloud Service er en plattform med god ytelse og konsolidering.

Exadata Cloud@Customer

Exadata Cloud@Customer er en løsning for de som ønsker tjenester som skyen kan tilby, men trenger å ha databasene lokalt. Løsningen hjelper deg å oppfylle strenge krav til sikkerhet med å levere Exadata Cloud Service-funksjoner bak datasenterets brannmur.  Dette er en Cloud løsning for kunder som krever at databasene er lokaliserte.

Oracle Exadata og SYSCO:

SYSCO har god erfaring og kompetanse på Exadata, Oracle Public Cloud, Exadata Cloud service og Exadata Cloud@Customer. 

Les om: SYSCO sin leveranse hos Norsk Tipping > 

Les om: SYSCO Exadata-prosjekt hos Agder Energi > 

Relaterte ord:   

Tilbake til toppen