Hopp til innholdet

Java

Hva er Java? 

Java er et objektorientert programmeringsspråk utviklet av James Gosling og andre utviklere på Sun Microsystems tilbake på 1990-tallet. Selv om mye har skjedd innen programmering siden da, er Java på ingen måte utdatert. Man kan bruke Java til å utvikle applikasjoner for datamaskiner eller smarttelefoner. Og Java kan brukes til mange forskjellige ting på internett, for eksempel chat-rom og online spill.

Java er det som kalles et “språk for generell bruk”. Dette betyr at du kan bruke språket på forskjellige plattformer – f.eks. Linux, Unix, Windows, Mac og andre mobile plattformer. Med et programmeringsspråk som Java kan du utvikle programmer og applikasjoner på tvers av plattformer.

Java var opprinnelig basert på programmeringsspråket C++, men har senere blitt videreutviklet, slik at språket i dag er langt enklere enn C++ opprinnelig var. Moderniseringen og enkelheten gjør Java til et konkurransedyktig programmeringsspråk som mange programmerere er svært fornøyde med.

SYSCO og Java: 

SYSCO har en rekke Java-utviklere og har benyttet språket i mange prosjekter. I integrasjonsprosjekter med Java og Camel har vi utviklet på Open Source. Vi har også erfaring i applikasjonstjenere som Weblogic, Glassfish, Tomcat og Wildfly.

Les om hvordan SYSCO sikrer god dataflyt hos Statnett >

Bli kjent med noen av våre Java-spesialister:
#MeetOurTeam: Dalibor >
#MeetOurTeam: Knut Ivar >

Les om Applikasjonsutvikling og integrasjon i SYSCO >

Relaterte ord: 

Tilbake til toppen