Hopp til innholdet

Oracle Database Appliance (ODA)

Hva er Oracle Database Appliance (ODA)? 

Oracle Database Appliance (ODA) er en av serverteknologiene som Oracle har utviklet og spesialtilpasset for bruk for deres egen database Oracle DB. 

Etter at Oracle i 2009 kjøpte Sun Microsystems har en utviklet en hel familie spesialtilpassede systemer under samlebegrepet «Engineered Systems». 

Denne servertypen er i kategorien medium (2U rack) i forhold til ytelse og kapasitet. Den har høyere pris og spesifikasjon enn en standard server, og yter derfor langt bedre enn en standardserver. I tillegg er Oracles databaselisenser tilpasset bruk for ODA, noe som gjør at det kan være et gunstig valg også økonomisk totalt sett.  

ODA er optimalisert for installasjon og vedlikehold av Oracle databaser. Den levers i litt ulike konfigurasjoner basert på behovet for ytelse, lagring og krav til oppetid og sikkerhet. 

SYSCO og Oracle Database Appliance (ODA) 

Som ledende partner av Oracle i Norden har SYSCO levert dusinvis ODA-servere til våre kunder. Vi vil typisk analysere behovet i forkant og hjelpe kunden å velge riktig konfigurasjon. Deretter leveres typisk et prosjekt til fast pris som ivaretar konvertering og flytting av eksisterende databaser over til ny ODA-server(e). Deretter vil SYSCO også typisk inngå en avtale om å overvåke/vedlikeholde kundens databaser.  

Relaterte ord: 

Tilbake til toppen