Hopp til innholdet

PostgreSQL

Hva er PostgreSQL? 

PostgreSQL, også kjent som Postgres, er en open source relasjonsdatabase. Databasen begynte å bli utviklet ved University of California, Berkley for over 30 år siden. PostgreSQL er kjent for å være en kraftig database med mange avanserte funksjoner som andre, enklere databaser mangler. Det har fått et godt rykte takket være pålitelighet, ytelse, funksjonell stabilitet og velprøvd arkitektur. Det kan derfor sies å være en av verdens mest avanserte databaser som mange selskaper bruker i dag. PostgreSQL er standarddatabasen for Apples macOS Server og er også tilgjengelig for operativsystemene Linux, FreeBSD, OpenBSD og Windows. 

SYSCO og PostgreSQL 

SYSCO har mange konsulenter med lang erfaring med PostgreSQL. Vi hjelper kundene våre med å installere og bruke databasen på best mulig måte. Dette kan for eksmpel være å sikre riktig arkitektur basert på hva databasen skal brukes til. Avhengig av om det er tunge eller mange transaksjoner, eller store datamengder, konfigureres databasen på forskjellige måter. Vi hjelper også kunder med administrering av databasene deres. Det kan dreie seg om optimalisering av driften eller omlesing av tapte data.

Vi hjelper også kunder med å migrere til PostgreSQL. Siden vi har lang erfaring med de største databasene på markedet, kan vi hjelpe kunden med å flytte data på en sikker og effektiv måte.  

Les mer om SYSCO sin løsning for databaseovervåkning >   

Les om våre tjenester for sikker drift og overvåkning av forretningskritiske systemer > 

Relaterte ord:  

Tilbake til toppen