Partnere

Vår filosofi om et partnerskap er enkelt – dersom vi inngår et partnerskap med og sammen skaper en bedre og enklere opplevelse for våre kunder, så la oss gjøre det. En fornuftig partner modell er når samarbeidspartner forbedrer teamet vårt, i arbeidet mot et felles mål. Vi er villige til å investere tid og ressurser på å utvikle et slikt partnerskap, fordi det betyr mye for hvis vi kan repetere det gode samarbeidet, flere ganger. Det kan være et forhold der vi er gjensidig avhengige av hverandre og fordelaktig for oss, for partnere og kundene våre.

Cailla Bakjord, Dagfinn Ringås og Ole Roterud SYSCO

SYSCO er Oracle Platinum Partner i Norden. Vi har blitt kåret til “Partner of the year” 10 år på rad (2011-2020). Vi investerer tungt i dokumentert Oracle-kompetanse og har i alt 24 spesialiseringer og flere hundre sertifiseringer. Dette gjør oss til Nordens største Oracle kompetansesenter.

Les om vårt partnerskap med Oracle >

 

SYSCO er Microsoft Managed Partner innenfor Energisektoren samt Microsoft Cloud Service Provider og Microsoft Gold Cloud Partner. Vi har bred kompetanse på Azure-plattformen og jobber hver dag målrettet sammen med Microsoft og våre kunder med smart bruk av data. Sammen lager vi løsninger for å løse reelle behov for energisektoren, – blant annet har vi bygget en hybrid driftsplattform som tilbyr et unikt bransjetilpasset og kostnadseffektivt driftsmiljø.

Les mer om vårt partnerskap med Microsoft >

SYSCO har siden 2019 vært Google Cloud partner. Vi utvikler og leverer løsninger på Google Cloud, og har flere sertifiserte Google Cloud ressurser.

ODA Nettverk er Nordens ledende nettverk for kvinner i Tech med over 10000 medelmmer og 50 partnere. Som Platinum-Partner jobber vi tett, strategisk og målrettet sammen med ODA i det viktige arbeidet med å skape et bedre mangfold i Tech. Gjennom partnerskapet vil SYSCO vil være representert på ODAs årlige konferanse “Inspirasjonsdagen” og vi avholder egne nettverkstreff sammen med ODA. Les mer om ODA på www.odanettverk.no

Ønsker du og bli en av våre samarbeidspartnere?

Send en kortfattet forespørsel til oss og den mest relevante kontakten vil komme tilbake til deg straks.