Sikker drift og overvåkning av for­ret­nings­kris­tis­ke systemer

Vi er spesialister på hybride skyløsninger, drift av forretningskritiske løsninger og overvåking av databaser.

SYSCO Level data center

Datasenter/IT-plattform
Ønsker du en forutsigbar og bekymringsfri IT-hverdag uten uforutsette kostnader? Ved å gi SYSCO ansvaret for driften av IT-plattformen, blir vi din IT-avdeling. Overlat alt som har med IT å gjøre til våre eksperter, så du kan konsentrere deg om det som er bedriftens kjernevirksomhet.

Arbeidsflate
Øk produktiviteten ved å samle alle applikasjonene, dataene og ressursene de ansatte bruker i arbeidshverdagen, på ett sted. Med SYSCOs digitale arbeidsflate får du en brukervennlig, sikker og fleksibel inngang til alle dine digitale verktøy –  uavhengig av hvilken enhet brukerne er på og hvilken plattform dataene ligger på. Arbeidsflaten er tilgjengelig fra hvor som helst og gir virksomheten økt fleksibilitet og lavere kostnader.

Kommunikasjon
Med et trådløst nettverk som er rigget for fremtiden, sørger SYSCO for at virksomhet din har den raskeste, sikreste og mest stabile kommunikasjonen – både internt og eksternt.

Supporttjenester
Få hjelp til å løse IT-flokene når de oppstår. Vårt allsidige support-team er dine problemløsere – klare til å hjelpe deg over telefon eller nett. Vi tilbyr alltid flere alternativer for support, som alle gir deg raskt svar på problemet, og en kjappest mulig løsning.

AMS verdikjede-overvåkning
Sikre trygg drift av kritiske tjenester og komponenter i AMS verdikjeden.  SYSCO kan ta ansvaret for drift og overvåkning, og gi deg kontroll på hvor en eventuell måleverdi stopper opp.

Drift og overvåkningstjenester

SYSCO hjelper deg å utnytte AMS-dataene til presis innsikt i strømnettet, så du får mer igjen for investeringen.

Les mer

SYSCO sin digitale arbeidsflate gir en brukervennlig, sikker og fleksibel tilgang til alle applikasjoner, data og ressurser brukerne trenger i arbeidshverdagen.

Les mer

SYSCO kan ta totalansvar for hele driften av deres IT-plattform. Dette gir en forutsigbar og bekymringsfri IT-hverdag uten uforutsette kostnader.

Les mer

SYSCO sørger for at din virksomhet har den raskeste, sikreste og mest stabile kommunikasjonen – internt og eksternt.

Les mer

Vi har en allsidig supportorganisasjon som tilbyr kundene våre flere alternativer for support og sikrer rask løsning av oppgaver og hjelp med problemer.

Les mer

Overvåkning, Prioritert bistand, 24/7/365 beredskap, Periodisk rapportering/vedlikehold, Sikkerhetspatching – Oracle, Driftsansvar, Lisensadministrasjon.

Les mer

Sysco hjelper deg å flytte, modernisere og drifte Oracle-løsningene dine i Oracle Cloud og koble dem sammen med Azure, så du får det beste fra begge verdener.

Les mer