Hopp til innholdet

Arbeidsflate

Arbeidsflate

SYSCO sin digitale arbeidsflate gir en brukervennlig, sikker og fleksibel tilgang til alle applikasjoner, data og ressurser brukerne trenger i arbeidshverdagen – uansett enhet og hvilken plattform dataene ligger på. Arbeidsflaten kan nåes fra hvor som helst og gir virksomheten fleksibilitet og reduksjon i kostnader.

Client as a service (CAAS)

SYSCO benytter seg av skytjenesten Microsoft Intune for håndtering og drift av klienter (CAAS) for våre kunder.
Denne tjenesten gjør det mulig å sette opp en PC fra hvor som helst, fra hvilket som helst merke så lenge det er installert Microsoft Windows 10 på enheten. Det fungerer så enkelt som at brukeren skriver inn brukernavn og passord. Enheten konfigureres da i henhold til bedriftens policy og riktig programvare lastes ned og settes opp via Internett. I tillegg kan den samme tjenesten bli brukt til å styre\kontrollere mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter. Dette gir meget god kontroll og sikkerhet på samtlige av sluttbrukernes IT-verktøy.

Office 365 fra SYSCO

Office 365 er en skybasert abonnementstjeneste som samler de mest brukte arbeidsverktøyene til Microsoft på ett sted. Dette gjør samhandlingen enklere og mer effektiv, enten det er snakk om en liten enkeltmannsbedrift eller en bedrift med flere hundre ansatte.

Office 365 inkluderer velkjente verktøy som Word, Excel, PowerPoint og Outlook, i tillegg til kraftige tjenester som OneDrive og Microsoft Teams. Alle i virksomheten har mulighet til å opprette, redigere og dele filer i sanntid, uavhengig av hvilken type enhet du bruker og hvor i verden du sitter. Hver bruker kan installere Office på 5 PC-er eller Mac-er, 5 nettbrett og 5 mobiltelefoner.

Sikkerhet i Office 365 er viktig, og det tilbys mange sikkerhetsmekanismer for Office 365. SYSCO anbefaler som et minimum at en beskytter brukerne med totrinnsbekreftelse, identitetsbeskyttelse og betinget tilgang.

Office 365-pakken er en lavterskel-inngang til digitalisering av arbeidsprosesser i bedriften.

Programvareløsninger

SYSCO kan tilby effektiv administrasjon og håndtering av programvare, slik at risikoen for uønskede kostnader og feillisensiering reduseres.

Lisenshåndteringstjenester:

  • SYSCO holder oversikt over hvilke lisenskrav som gjelder for virksomheten sitt produkt og hvordan disse lisensene kan brukes mest kostnadseffektivt.
  • SYSCO sørger for at virksomheten har rett og nødvendige lisenser i alle situasjoner.
  • SYSCO sørger for at virksomheten følger reglene i lisensavtalen.

Programvarehåndteringstjenester:

  • SYSCO sørger for at virksomheten har de rette programmene i enhver situasjon.
  • SYSCO installerer programvaren i henhold til vilkårene i lisensavtalen.
  • SYCO sørger for at programvaren er optimalisert i forhold til bruk.
  • SYSCO kan hjelpe til med å redusere programvarekostnadene.

Ønsker du en uforpliktende prat rundt disse tjenestene?

Ta kontakt med oss >

Les mer

SYSCO hjelper deg å utnytte AMS-dataene til presis innsikt i strømnettet, så du får mer igjen for investeringen.

Les mer

SYSCO kan ta totalansvar for hele driften av deres IT-plattform. Dette gir en forutsigbar og bekymringsfri IT-hverdag uten uforutsette kostnader.

Les mer

SYSCO sørger for at din virksomhet har den raskeste, sikreste og mest stabile kommunikasjonen – internt og eksternt.

Les mer
Tilbake til toppen