Lettbent programvare for energi­sek­to­ren

SYSCO er Skandinavias mest spesialiserte leverandør av teknologi til energisektoren. Våre produkter og IT-tjenester er enkle å bruke, og sender produktiviteten opp og kostnadene ned.

Lettbent programvare for energisektoren

Smart software og IT-tjenester for energisektoren

SYSCO er Skandinavias mest spesialiserte leverandør av teknologi til energisektoren. Våre software-produkter og IT-tjenester øker produktiviteten og senker kostnadene, samtidig som de er enkle å ta i bruk.

IT + energi = SYSCO. Med stor kunnskap og lang erfaring med bransjens verdikjede og mulighetene som ligger i å ta i bruk ny teknologi, bidrar vi til å øke gevinsten av digitalisering hos kundene våre.

Vi samler inn og lagrer data både fra bransjens kjernesystemer og andre relevante datakilder. Dataene bruker vi til å gi ny, verdifull innsikt som både effektiviserer arbeidsoppgaver og forbedrer resultatet.

Utbyttet av dataen kan være:

  • Automatisering av arbeidsprosesser
  • Visualiseringer som gir bedre beslutningsstøtte
  • Avanserte analyser
  • Maskinlæring

Gevinsten av informasjonen henter vi ut i form av automatisering av arbeidsprosesser, eller smarte applikasjoner som forenkler eller kvalitetssikrer arbeidsprosesser. Slik kan du øke gradvis øke effektiviteten, sikkerheten og presisjonsnivået på kjernevirksomheten din.

Med SYSCO får du også trygg og stabil drift og forvaltning av IT- systemene dine, både de gamle fagsystemene og de nye skyapplikasjonene. Vi er med deg hele veien, løser opp i flokene og får greiene til å funke.

Ved å snu problemer til løsninger, er vi med på å skape digitale suksesshistorier for mer enn 80 selskaper og organisasjoner over hele verden, både innenfor produksjon, transport og salg av energi. Den erfaringen tar vi gjerne med inn i et samarbeid med deg.

Våre energiprodukter

Dagens teknologi gjør det mulig å være tilgjengelig 24/7. Hvordan skal din bedrift møte dette? Er det på tide å skaffe seg en digital kundebehandler?

Les mer

Samle alle nøkkeltall og data på ett sted, med full oversikt over alle forretningens prosesser.

Les mer

SYSCO Connected Energy Hub, en fleksibel, moderne og skalerbar MAFI-løsning. Løsningen er skreddersydd for nett- og markedsselskaper i energibransjen.

Les mer

SYSCO Finans har utviklet verktøyet ePortal, som automatiserer manuelle prosesser knyttet til økonomifunksjonen i energiselskapene.

Les mer