Hopp til innholdet

IT-systemet som ef­fek­ti­vi­se­rer øko­nomi­sty­rin­gen

SYSCO Finans har utviklet verktøyet ePortal, som automatiserer manuelle prosesser knyttet til økonomifunksjonen i selskapet. Det gjør at du kan bruke mindre tid på administrative oppgaver, samtidig som du får bedre oversikt.

SYSCO ansatte

Endringer i inntektsrammene krever økt effektivitet i energiselskapene. Derfor er mange på jakt etter løsninger som bidrar til mer effektive arbeidsprosesser. SYSCO ePortal er en totalløsning på økonomistyring for energibransjen, som gir utslag både på produktivitet og effektivitet.

Dette er ePortal


ePortal er et sett verktøy som sørger for effektiv informasjonsflyt mellom fagsystemer og ERP-systemetet. Systemet sikrer kvaliteten på input-dataene. Alle data registreres bare én gang, og kan brukes i alle prosesser. Du slipper å bruke tid på manuell registrering av data i ulike systemer, og unngår dobbeltarbeid.

Grunnsteinen i ePortal-løsningen er Visma Business, Visma Dokumentsenter og Visma Lønn, men det er våre egenutviklede moduler som gjør løsningen unik:

  • SYSCO Timemodul
  • SYSCO Anleggsregister
  • SYSCO Rapportering

Du kan hente ut korrekte og informative rapporter på alle nivåer i forretningsområdene. ePortal imøtekommer NVEs krav om rapportering, og effektiviserer prosesser fram mot ferdig og korrekt eRapp II. Verktøyet passer både for små og mellomstore bedrifter i alle bransjer, og er også skalert for konsern.

Mindre administrasjon

Selskapene som har tatt i bruk SYSCO ePortal, har redusert tidsbruken på administrasjon og økonomifunksjon betydelig. Erfaringen er at systemet frigjør tid til andre oppgaver i selskapet, og bidrar til økt produktivitet og mer effektiv administrasjon.

SYSCO er eksperter innfor regnskap og energi. Vi tilbyr tjenester innenfor blant annet regnskapsføring, lønnskjøring, rapportering, årsregnskap og rådgivning. Vi kjenner bransjen godt, og våre medarbeidere håndterer daglig de samme oppgavene som kundene vi hjelper. Vi kan bistå på relativt kort varsel, noe som mange små selskaper med begrenset kapasitet i økonomifunksjonen finner stor trygghet i.

Vil du vite mer om hvordan ePortal fungerer i praksis? Se erfaringene til Kragerø energi og Midt-Telemark Energi.

Ønsker du en uforpliktende prat rundt disse løsningene, eller en demo?

Ta kontakt med oss >

Les mer

Visma Business er integrert med de andre komponentene i ePortal-løsningen. Vi har utviklet integrasjoner mellom Visma Business, Timemodulen og NIS-programmene.

Les mer

Rapportering og løpende analyse av statusen i din bedrift er en av de viktigste tjenestene vi tilbyr. Vi er behjelpelige med alle oppgaver innenfor regnskap.

Les mer

IT + energi = SYSCO. Vi er Skandinavias mest spesialiserte leverandør av teknologi til energisektoren.

Les mer
Tilbake til toppen