Hopp til innholdet

SYSCO Connected Energy Hub

SYSCO Connected Energy Hub er en fleksibel, moderne og skalerbar MAFI-løsning (måling, avregning, fakturering, innkreving). Løsningen er skreddersydd for nett- og markedsselskaper i energibransjen.

Energi

SYSCO Connected Energy Hub gjør at prosessene med måleravlesning, avregning, fakturering og innkreving av faktura gjøres mye enklere, raskere og med høyere presisjon og sikkerhet enn etablerte løsninger i dagens marked.

Løsningen er modulbasert som vil si at energiselskapet selv kan velge ut relevante moduler de har behov uten å måtte kjøpe en hel suite med funksjonalitet. Modulene presenteres i et intuitivt og brukervennlig skybasert grensesnitt. For deg som kunde betyr dette et moderne, helhetlig og skalerbart system.  

3 fordeler med SYSCO Connected Energy Hub: 

1. Fremtidsrettet og innovativ. SYSCO sin løsning er designet for fremtidens drift av energiselskaper og har et moderne og brukervennlig grensesnitt. Det webbaserte grensesnittet har støtte for alle typer devices fra hvor som helst du befinner deg.

2. Skybasert og skalerbar. SYSCO samarbeider tett med Microsoft som gjennom sitt Azure rammeverk representerer beste praksis i fortløpende skalering ut fra behov. I praksis betyr dette at man kun betaler for den kapasiteten på lagring og prosessorkraft man til enhver tid har behov for. Microsoft Azure er i ypperste klasse hva gjelder datasikkerhet og tilgangskontroll. 

3. Modulbasert og behovstilpasset. SYSCO Connected Energy Hub er et økosystem hvor vi kan tilby de enkelte modulene som ditt selskap har behov for uten å måtte kjøpe en hel programvarepakke man nødvendigvis ikke har behov for. Modulene kan legges til eller kobles fra etter som behovet endrer seg.  

Hvilke effekter gir SYSCO Connected Energy Hub? 

  • Ansatte får en enklere og mindre stressende hverdag, med mindre tidsbruk, enklere tilgang til funksjoner, mindre manuelt arbeid, intuitivt grensesnitt og tilgang fra hvor som helst på hvilken som helst device.
  • Brukervennlighet som minimerer behov for opplæring eller kursing 
  • Reduserte kostnader gjennom modulbasert prismodell – betal kun for de modulene det er behov for.
  • Økt tilgjengelighet på alle devices, som nettbrett, PC og mobil.
  • Sikkerhet i høysetet – et tett samarbeid med Microsoft og vår kunnskap om myndighetenes krav ivaretar relevante sikkerhetskrav.
  • Enkel tilgang til nye betalingsløsninger som Vipps, eFaktura, AvtaleGiro, Visa, Mastercard, Klarna, PayPal, Apple Pay, og Google pay uten behov for lange og dyre utviklingsløp.

SYSCO Connected Energy Hub har 4 moduler:

1. SYSCO Meter Data Collector – korrekte måleverdier og fortløpende avregning 
Meter Data er målerdata som samles inn via AMS-målere i alle Norske husstander. Målerdata går inn til nettselskapet som deretter sender dataene til Elhub. SYSCO leverer her et selvforklarende og intuitivt brukergrensesnitt som forenkler de daglige rutinene og oppgavene rundt innsamling og videresending av måleverdier. Systemet avregner fortløpende slik at man gjennom dashboardet raskt og enkelt kan hente ut informasjon og statusrapporter. Det er svært enkelt å få oversikt over hvilke oppgaver som må håndteres og viktigheten av disse. I tillegg får man presentert en presis rapport på kundevekst og frafallsoversikt. 

2. SYSCO Billing Engine Module – forenkler kundedialog og automatiserer prosesser rundt fakturering og innkreving
Billing Engine Module (BEM) er selve faktureringsmodulen hvor avregning gjennomføres og faktura produseres. I denne modulen får man et helhetlig kundebilde og full kontroll på kunder, avtaler og produkter. Systemet har støtte for samfakturering med andre tjenester som for eksempel varmepumper, solcelleanlegg, elbillader, bredbånd etc. Den globale søkefunksjonen gir svært gode søkemuligheter og gjør det enkelt å finne informasjon enten man søker på navn, telefonnummer, kundenummer, fødselsnummer og lignende.  

3. SYSCO Insight – rapportering og analyse  
Insight er et rapporteringsverktøy for å hente ut rapporter og informasjon på en effektiv og enkel måte. Gjennom vår løsning får du et dashboard gir statusrapporter på for eksempel økonomistatus, produksjonsdata eller prognoser. Det er mulig å angi alarmer ved feil som kan varsle nøkkelpersonell ved hendelser som må håndteres. Rapportene er tilgjengelig på web, mobil og nettbrett hvor enn man befinner seg med tilgang til internett.  

4. SYSCO Multi Channel Invoicing – enkel tilgang til moderne betalingsløsninger 
SYSCO Multi Channel Invoicing er et system som gir tilgang til de mest brukte betalingsformene i markedet til enhver tid. Systemet distribuerer faktura og muliggjør betaling via flere kanaler som for eksempel Vipps, Avtalegiro, efaktura, kreditt- og debet kort, Apple Pay og Google Pay. Vår integrerte «betalingsradar» gir tilgang til de mest brukte betalingsløsningene på markedet til enhver tid. Systemet skanner markedet kontinuerlig og når nye løsninger implementeres får våre kunder i SYSCO Connected Energy Hub automatisk tilgang til betalingsalternativene uten behov for utvikling. Les om SYSCO Multi Channel Invoicing >

Ønsker du en uforpliktende prat med oss rundt denne løsningen, eller en demo?

Ta kontakt med oss >
Book møte med David >

Les mer

SYSCO Connected Energy Hub: SYSCO lanserer nytt, moderne kundeinformasjonssystem (KIS) – gjør at nettselskaper og strømleverandører sparer tid og penger.

Les mer

Nettalliansen velger SYSCO som leverandør av ny kundeløsning til alliansens 40 nettselskaper, og ønsker med det å få fart på innovasjonen i energibransjen.

Les mer

Da Nettalliansen skulle anskaffe nytt kundeinformasjonssystem (KIS) falt valget på SYSCO Connected Energy Hub.

Les mer
Tilbake til toppen