SYSCO Connected Energy Hub

SYSCO Connected Energy Hub gjør at prosessene med måleravlesning, avregning, fakturering og innkreving av faktura gjøres mye enklere, raskere og med høyere presisjon og sikkerhet enn etablerte løsninger i dagens marked.

Energi

3 fordeler med SYSCO Connected Energy Hub: 

Løsningen er modulbasert som vil si at dere selv kan velge ut relevante moduler dere har behov uten å måtte kjøpe en hel suite med funksjonalitet. Modulene presenteres i et intuitivt og brukervennlig skybasert grensesnitt. For deg som kunde betyr dette et moderne, helhetlig og skalerbart system.  

1. Fremtidsrettet og innovativ. SYSCO sin løsning er designet for fremtidens drift av energiselskaper og har et moderne og brukervennlig grensesnitt. Det webbaserte grensesnittet har støtte for alle typer devices fra hvor som helst du befinner deg.

2. Skybasert og skalerbar. SYSCO samarbeider tett med Microsoft som gjennom sitt Azure-rammeverk representerer beste praksis i fortløpende skalering ut fra behov. I praksis betyr dette at man kun betaler for den kapasiteten på lagring og prosessorkraft man til enhver tid har behov for. Microsoft Azure er i ypperste klasse hva gjelder datasikkerhet og tilgangskontroll. 

3. Modulbasert og behovstilpasset. SYSCO Connected Energy Hub er et økosystem hvor vi kan tilby de enkelte modulene som ditt selskap har behov for uten å måtte kjøpe en hel programvarepakke man nødvendigvis ikke har behov for. Modulene kan legges til eller kobles fra etter som behovet endrer seg.  

Hvilke effekter gir SYSCO Connected Energy Hub?

  • Ansatte får en enklere og mindre stressende hverdag, med mindre tidsbruk, enklere tilgang til funksjoner, mindre manuelt arbeid, intuitivt grensesnitt og tilgang fra hvor som helst på hvilken som helst device.
  • Brukervennlighet som minimerer behov for opplæring eller kursing.
  • Reduserte kostnader gjennom modulbasert prismodell – betal kun for de modulene det er behov for.
  • Økt tilgjengelighet på alle devices, som nettbrett, PC og mobil.
  • Sikkerhet i høysetet – et tett samarbeid med Microsoft og vår kunnskap om myndighetenes krav ivaretar relevante sikkerhetskrav.
  • Enkel tilgang til nye betalingsløsninger som Vipps, eFaktura, AvtaleGiro, Visa, Mastercard, Klarna, PayPal, Apple Pay, og Google pay uten behov for lange og dyre utviklingsløp.

Andre produkter

SYSCO EnergyX leverer to produkter: EnergyX Control som gir full kontroll på innsamling og validering av energidata – fra produksjon til salg. EnergyX Dispatch som er en moderne og kost­nads­ef­fek­tiv løsning for selskaper som kjøper, selger og trans­por­te­rer naturgass.

Les mer

SYSCO Multi Channel Invoicing, en multikanal-plattform for distribusjon av fakturaer og dokumenter, med tilgang til de mest brukte betalingsformene i markedet.

Les mer

SYSCO Finans har utviklet verktøyet ePortal, som automatiserer manuelle prosesser knyttet til økonomifunksjonen i energiselskapene.

Les mer

Dagens teknologi gjør det mulig å være tilgjengelig 24/7. Hvordan skal din bedrift møte dette? Er det på tide å skaffe seg en digital kundebehandler?

Les mer

SYSCO Connected Energy Hub har 4 moduler:

1. SYSCO Meter Data Collector – korrekte måleverdier og fortløpende avregning
Meter Data er målerdata som samles inn via AMS-målere i alle Norske husstander. Målerdata går inn til nettselskapet som deretter sender dataene til Elhub. SYSCO leverer her et selvforklarende og intuitivt brukergrensesnitt som forenkler de daglige rutinene og oppgavene rundt innsamling og videresending av måleverdier.

Systemet avregner fortløpende slik at dere gjennom dashboardet raskt og enkelt kan hente ut informasjon og statusrapporter. Det er svært enkelt å få oversikt over hvilke oppgaver som må håndteres og viktigheten av disse. I tillegg får man presentert en presis rapport på kundevekst og frafallsoversikt.

2. SYSCO Billing Engine Module – forenkler kundedialog og automatiserer prosesser rundt fakturering og innkreving
Billing Engine Module (BEM) er selve faktureringsmodulen hvor avregning gjennomføres og faktura produseres. I denne modulen får dere et helhetlig kundebilde og full kontroll på kunder, avtaler og produkter.

Systemet har støtte for samfakturering med andre tjenester som for eksempel varmepumper, solcelleanlegg, elbillader, bredbånd etc. Den globale søkefunksjonen gir svært gode søkemuligheter og gjør det enkelt å finne informasjon enten det søkes på navn, telefonnummer, kundenummer, fødselsnummer og lignende.

3. SYSCO Insight – rapportering og analyse 
Insight er et rapporteringsverktøy for å hente ut rapporter og informasjon på en effektiv og enkel måte. Gjennom vår løsning får dere et dashboard gir statusrapporter på for eksempel økonomistatus, produksjonsdata eller prognoser.

Det er mulig å angi alarmer ved feil som kan varsle nøkkelpersonell ved hendelser som må håndteres. Rapportene er tilgjengelig på web, mobil og nettbrett, hvor enn man befinner seg med tilgang til internett.

 

 

4. SYSCO Multi Channel Invoicing – enkel tilgang til moderne betalingsløsninger
SYSCO Multi Channel Invoicing er et system som gir tilgang til de mest brukte betalingsformene i markedet til enhver tid. Systemet distribuerer faktura og muliggjør betaling via flere kanaler som for eksempel Vipps, AvtaleGiro, eFaktura, kreditt- og debet kort, Apple Pay og Google Pay.

Vår integrerte «betalingsradar» gir tilgang til de mest brukte betalingsløsningene på markedet til enhver tid. Systemet skanner markedet kontinuerlig, og når nye løsninger implementeres får våre kunder i SYSCO Connected Energy Hub automatisk tilgang til betalingsalternativene uten behov for utvikling. Les om SYSCO Multi Channel Invoicing >

Les relaterte saker

SYSCO Connected Energy Hub: SYSCO lanserer nytt, moderne kundeinformasjonssystem (KIS) – gjør at nettselskaper og strømleverandører sparer tid og penger.

Les mer

En analyse SYSCO har utført avdekker et stort effektiviseringspotensiale i energibransjen. Gamle IT-systemer er blant de største hindringene for modernisering…

Les mer

#MeetOurTeam

Vi har lyst å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Line!

Les mer

Vi har lyst å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt David!

Les mer

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Ryan!

Les mer

Ønsker du en uforpliktende prat med oss rundt denne løsningen, eller en demo?

David Werner Jacobsen

Domeneekspert Energi

  • Telefon +47 97972360