SYSCO EnergyX

EnergyX er SYSCOs avdeling som utvikler produkter som sporer, kontrollerer og validerer nøkkeldata fra hele verdikjeden for produksjon av energi.
SYSCO EnergyX består av ansatte med lang erfaring i utvikling av programvare og løsninger for kraftbransjen og olje- og gassindustrien.

Oljeplatform

Hvordan holde kontroll på produsert energi, fra opprinnelse til salg?

Det viktigere enn noen gang å ha nøyaktig og fullstendig kontroll over hele energiverdikjeden – fra produksjon til salg – uansett om det er olje, gass eller elektrisitet.

Man må ha full kontroll over ulike energiprodukter, mengder og verdier av disse gjennom hele verdikjeden. Bare slik sikrer du at du faktisk får betalt for det du har rett på i forhold til produsert volum.

Nøyaktig kontroll gjør at du også kan etterleve stadig flere krav til detaljering i sporing og rapportering av hvordan produsert energi er håndtert gjennom verdikjeden.

Imidlertid er det vanskelig og komplisert å ha full kontroll, og å samle inn data og nøkkeltall, gjennom hele energiverdikjeden. Det gjelder uansett om data og nøkkeltall kommer fra partnere, offentlige etater, andre virksomheter eller fra egne avdelinger og datterselskaper. Gjennom hele verdikjeden er det mange feilkilder og store rom for å gjøre feil.

 

 

 

For å forenkle og forbedre denne prosessen har SYSCO EnergyX utviklet produkter som EnergyX Control og EnergyX Dispatch:

 • EnergyX Control gir full kontroll på innsamling og validering av energidata – fra produksjon til salg.
 • EnergyX Dispatch er en moderne og kost­nads­ef­fek­tiv løsning for selskaper som kjøper, selger og trans­por­te­rer naturgass.

Smarte og moderne skyapplikasjoner
Våre produkter er smarte og moderne skyapplikasjoner, som raskt lar deg få kontroll over dine nøkkeldata. Samtidig introduserer vi en automatisert og avviksbasert arbeidsflyt som øker effektiviteten og nøyaktigheten i de ulike teamene som bruker disse dataene daglig.

Våre produkter skaper trygghet til datagrunnlaget fordi de automatiserer innsamling, validering, sporbarhet og visualisering av nøkkeldata. Med én felles database jobber alle i selskapet med den samme versjonen og det samme datagrunnlaget.

Våre produkter

Full kontroll på innsamling og validering av energidata – fra produksjon til salg

Les mer

Moderne og kost­nads­ef­fek­tiv løsning for selskap som kjøper, selger og trans­por­te­rer naturgass

Les mer

Våre tjenester

I EnergyX har vi høyst anerkjente forretningskonsulenter, prosjektledere og systemkonsulenter med mange års erfaring innen utvikling, implementering og forvaltning av markedsledende industriløsninger til de største energiselskapene i verden. I tillegg til å levere våre software løsninger har vi også en rekke andre tjenester å tilby.

 • Forretnings- og teknologikonsulenter – Våre konsulenter forstår kritiske forretningsprosesser og kan implementere teknologi som gir forretningsverdi av data
 • Prosjektledelse – Vi har erfarne prosjektledere med lang, internasjonal erfaring fra implementering av forretningskritiske løsninger
 • Revisjonsstøtte – Rådgivning og støtte gjennom revisjonsprosesser innenfor HCA/HCM området
 • Applikasjonsforvaltning – Forvaltningstjenester for overvåkning, kontroll og ytelsesoptimalisering av HCA/HCM systemer
 • Rapportering – Fullt integrerte Power BI datasett, rapporter og dashboard akseleratorer for rask uthenting av verdi fra innsamlede data
 • Drift- og overvåkning – Vi er spesialister på hybride skyløsninger, drift av forretningskritiske løsninger og overvåking av databaser.
 • Skymigrering – Vi hjelper deg å flytte, modernisere og drifte Oracle-løsningene dine i Oracle Cloud og eventuelt også å koble dem sammen med Azure, så du får det beste fra begge verdener.
 • Lisensrådgivning – Trenger du en partner som er ekspert på lisens, primært Oracle, men også Microsoft og Google, er SYSCO riktig valg. Vi er lisensrådgiver på hybride skyløsninger – inkludert Interconnect mellom Azure og Oracle Cloud.

Kundecaser

SYSCO EnergyX hjelper oljeselskapet Wintershall Dea med å få full kontroll på alle data for alle assets på norsk sokkel.

Les mer

SYSCO EnergyX gir Gassco full kontroll over gassen som transporteres fra norsk sokkel til Norge og Europa – færre feil, mer automatikk og økt produktivitet.

Les mer

#MeetOurTeam

Vi har lyst å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Marius!

Les mer

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Inna!

Les mer

Vi har lyst å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Simen!

Les mer

Vi har lyst til å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Ada!

Les mer

Ta kontakt for en demonstrasjon og samtale om våre produkter og tjenester.

Geir Olav Hagen

Energy X

 • Telefon +47 40018205